kNecht

Yetkin
4060 Ti ekran kartım ve Ryzen 5 5600 işlemcim ve 16 GB RAM mevcut. Forumda bir arkadaş bana AM5 anakarta geçmemi önerdi ve linkleri bıraktı. Kafama yattı ama belki başka öneriler vardır diye konu açmak istedim. Sadece CS2 oynuyorum işlemci önemli o yüzden Ryzen 5 7500F mantıklı geldi.

Anakart QP Bilişim'de 550 TL daha ucuz, üstelik attığın siteye göre daha güvenilir bir yer:

İşlemci de N11'de 500 TL daha ucuz:

Hocam attığınız ürünler güzel ama satıcıları bilindik olmadığı için bilindik linkleri attım konuya. Tekrardan teşekkürler.

Anakart QP Bilişim'de 550 TL daha ucuz:

QP Bilişim'i ilk defa duydum güvenilir ve bilindik bir yer mi?

1080p'de tüm oyunlar için sisteminiz fazlasıyla yeterli. Bence yükseltmek için önünüzde minimum 1 yıl daha var. Bu süreçte bütçenizi arttırıp daha iyi bir işlemciye geçebilirsiniz. Aman aman bir fark yaşamayacaksınız çünkü bu yükseltmeleri yaptığınızda, sadece işlemci farkı olacak.

Son düzenleme:
1080p'de tüm oyunlar için sisteminiz fazlasıyla yeterli. Bence yükseltmek için önünüzde minimum 1 yıl daha var. Bu süreçte bütçenizi arttırıp daha iyi bir işlemciye geçebilirsiniz. Aman aman bir fark yaşamayacaksınız çünkü bu yükseltmeleri yaptığınızda, sadece işlemci farkı olacak.
AM4 en baba L3 önbelleği yüksek işlemci de CS2'de çok fark yaratmıyor. O yüzden şimdiden AM5 geçip, ileride bütçesi olursa AM5 iyi bir işlemcisi alınabilir. AM4'de işlemci yükseltmesi yapmayı özellikle CS2 saçma buluyorum. CS2 halen garip sorunlar var ve bu işlemci yükseltmeleri o sorunları çözmüyor.