Merhabalar aşağıdaki sistemi kullanıyorum ve çoğu oyunda bu sıralar drop atmaya başladı. FPS değerlerini iyi veriyor fakat 3-5 saniyede bir drop atıyor ve sorunu çözemedim. BIOS güncel. Formatlamayı düşünüyorum fakat çözüleceğinden emin değilim.
Tek şu an 1TB SSD üzerinde Windows kurulu ve oyunlar orada yüklü. 7200RPM'lik bir HDD var fakat oraya depolama ya da ufak oyunları kuruyorum.
Hocam sürüm hatası şöyle; tamam dedikten sonra oyunu direkt kapatıyor giremiyorum. Bu sürüm olabilir şu an da sürümünü tam hatırlayamadım fakat otomatik kendisi güncelliyor.
Xigmatek X-Power 650W'lık bir PSU kullanıyorum 6 yıl oldu bana mısın demedi daha
Güç kaynağının fazla giriş seviyesi 12v kanalından 552 watt verebiliyor, ve korumaları eksik sadece 3 adet koruması var ayrıyeten çok eski bir PSU muhtemelen yaşadığın stutter PSU kaynaklı.
Güç kaynağının fazla giriş seviyesi 12v kanalından 552 watt verebiliyor, ve korumaları eksik sadece 3 adet koruması var ayrıyeten çok eski bir PSU muhtemelen yaşadığın stutter PSU kaynaklı.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.