Sorunsuz. Hep kule tipi fan ile kullanıldı. Kutu ve fatura yok. İşlemci değiştirince boşa çıktı.
Fiyat düşünmedim, teklifleri değerlendireceğim.
Piyasa hakkında benim de pek bir fikrim yok, fiyat verme şansınız var mı? RTX 4060 Ti'lı sistemi 5500'den 5600'e geçirme zamanı geldi sanırım.Sorunsuz. Hep kule tipi fan ile kullanıldı. Kutu ve fatura yok. İşlemci değiştirince boşa çıktı.
R5 5500 bana lazim olabilir. Takas + nakit uygun mu? Bir arkadasim ariyordu.Piyasa hakkında benim de pek bir fikrim yok, fiyat verme şansınız var mı? RTX 4060 Ti'lı sistemi 5500'den 5600'e geçirme zamanı geldi sanırım.
R5 5500 bana lazim olabilir. Takas + nakit uygun mu? Bir arkadasim aroyordu.
Piyasayı bilmiyorum. R5 5600 genel olarak ikinci elde 4.500 civari sanirim, gördüğüm kadarı ile öyle. R5 5500 ne kadar ediyor onu ogrenmek lazim. Konu açabiliriz bunun icin.Tabii ki, çok daha mantıklı olur açıkçası. Aklınızda ne var?
Piyasayı bilmiyorum. R5 5600 genel olarak ikinci elde 4.500 civari sanirim, gördüğüm kadarı ile öyle. R5 5500 ne kadar ediyor onu ogrenmek lazim. Konu açabiliriz bunun icin.
Kart için şu an alıcı yok, ki kartı da tek satmıyorum şu anlık.@michaelscofield Haziran ortalarına doğru geliyorum eve, o zamana kadar alıcı olmaz ise kartı da alıp İstanbul'dan elden alabilirim.
Ama sanırım başka alıcılar var, tatsız oldu.
Kart için şu an alıcı yok, ki kartı da tek satmıyorum şu anlık.![]()