Detaylar
Kim cevapladı?lndfrsky
Uzman
Uyuya kalmışım en son. Hayır sanırım her core'un testi 6 dakika sürüyor. Her 6 dakinanın sonunda ya hata veriyor ya da tamamlanıyor işlem. Genelde hata oluşuyor. Şu anda ayarlar şu şekilde
Global C-State, P-State ve SB Spread Spectrum ayarlarını kapattım.
Global C-State, P-State ve SB Spread Spectrum ayarlarını kapattım.
lndfrsky
Uzman
Son olarak durum şu şekilde,
Core 1'i düşürüp tekrardan teste başlayacağım. Offsetleri de ekliyorum hemen BIOS'a girip.
Şu şekilde, biraz fazla mı düşürmem gerekti acaba işlemcimin silikon kalitesi çok mu kötü ?
Core5'te hata aldım mesela bu seferde daha ilk core testinden. Az önce hata vermemişti.
Core 1'i düşürüp tekrardan teste başlayacağım. Offsetleri de ekliyorum hemen BIOS'a girip.
Şu şekilde, biraz fazla mı düşürmem gerekti acaba işlemcimin silikon kalitesi çok mu kötü ?
Core5'te hata aldım mesela bu seferde daha ilk core testinden. Az önce hata vermemişti.
AceTeq
Üstün
Verebilir belli olmuyor. Atladığımız bir şey yoksa bir yerden sonra hata vermeyi kesmesi lazım. Mesela Core 2, 28'de hata vermeden durabilmiş. Sanırım en verimli çekirdek Core 2.Son olarak durum şu şekilde,
Eki Görüntüle 90356
Eki Görüntüle 90360
Eki Görüntüle 90361
Son durum nedir?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347