Detaylar
Kim cevapladı?lndfrsky
Uzman
Şimdi Core Cycler testini 2 kez tamamladım ve tüm offsetler -30'da. Boost clock override +200, scalar 10x, throttle Limit 90.
R23 testi şu şekilde
Test sonuçları bana bi garip geldi, 5600x'e kıyasla multi core'da çok ufak bir artış olmuş. Single core'da ise çok aşağısında kalmış. Başkalarının yaptığı testlerde de benimkinden çok daha yüksek skorlar alınmış.
MSI Kombustor testi de şu şekilde.
R23 testi şu şekilde
Test sonuçları bana bi garip geldi, 5600x'e kıyasla multi core'da çok ufak bir artış olmuş. Single core'da ise çok aşağısında kalmış. Başkalarının yaptığı testlerde de benimkinden çok daha yüksek skorlar alınmış.
MSI Kombustor testi de şu şekilde.
Şu anda bir şeyler normal değil, aldığın puan biraz komik olmuş.Şimdi Core Cycler testini 2 kez tamamladım ve tüm offsetler -30'da. Boost clock override +200, scalar 10x, throttle Limit 90.
R23 testi şu şekilde
Eki Görüntüle 92588
Multicore 13-14k arası alman gerekiyordu.
Ek olarak burn testinde 57 derece de normal değil, işlemcin çalışmıyor yatıyor.
Soğutman nedir bilmiyorum lakin 90 derecede 12600 puan aldıysan kötüymüş diyebilirim.Stok değerlerde multi core 12600 single core 1350 gibi bişeydi yine düşüktü ama işlemci 90 derecelere çıkıyordu.
Stok halde olması gereken değerlere ulaşamıyorsan yeteri kadar soğumuyor demektir ki 90 derece o işlemci için max değer.
lndfrsky
Uzman
Tüm BIOS ayarlarını defaulta çektim. Anakartıma Kombo Strike diye bir özellik gelmiş işlemciyi değiştirince. 1-2-3 ve disabled diye seçenekleri var. Ne işe yaradığını tam olarak çözemedim fakat 3'e aldığım zaman ayarı sıcaklıklarım normale geldi. Sonuçlar şu şekilde.
Olması gereken değerlere çıkmış mı acaba skorlar ?
Olması gereken değerlere çıkmış mı acaba skorlar ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-