Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 16 Ocak 2024 #51 @Yağız Anakartlarimiz benzer sayilir BIOS'lari da aynidir muhtemelen burdakileri yapmayi dene: Yuki dedi: Boot>CSM: Disabled Boot>Boot Configuration>Fast Boot: Disabled Boot>Secure Boot: Disabled (User Mode: Setup olmali) Advanced>Onboard Devices Configuration>Serial Port Configuration>Serial Port: Disabled Advanced>PCI Subsystem Settings>Above 4G Decoding: Enabled Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmak icin "Clear User Keys" diye bir ayar var onu yaptiginda User Mode "Setup"olmali.
@Yağız Anakartlarimiz benzer sayilir BIOS'lari da aynidir muhtemelen burdakileri yapmayi dene: Yuki dedi: Boot>CSM: Disabled Boot>Boot Configuration>Fast Boot: Disabled Boot>Secure Boot: Disabled (User Mode: Setup olmali) Advanced>Onboard Devices Configuration>Serial Port Configuration>Serial Port: Disabled Advanced>PCI Subsystem Settings>Above 4G Decoding: Enabled Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmak icin "Clear User Keys" diye bir ayar var onu yaptiginda User Mode "Setup"olmali.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #52 Yuki dedi: @Yağız Anakartlarimiz benzer sayilir BIOS'lari da aynidir muhtemelen burdakileri yapmayi dene: Secure Boot'u kapatmak icin "Clear User Keys" diye bir ayar var onu yaptiginda User Mode "Setup"olmali. Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı şu an.
Yuki dedi: @Yağız Anakartlarimiz benzer sayilir BIOS'lari da aynidir muhtemelen burdakileri yapmayi dene: Secure Boot'u kapatmak icin "Clear User Keys" diye bir ayar var onu yaptiginda User Mode "Setup"olmali. Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı şu an.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #53 Yağız dedi: Technopat. Secure boot kapatamıyorum karşısında User yazıyor sadece, bu seçeneklerin birçoğunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'a girip Win+R basıp msinfo32 yazıp Secure Boot açık mı bir bakar mısın?
Yağız dedi: Technopat. Secure boot kapatamıyorum karşısında User yazıyor sadece, bu seçeneklerin birçoğunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'a girip Win+R basıp msinfo32 yazıp Secure Boot açık mı bir bakar mısın?
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #54 umut dedi: Hocam bunu deneyin bir de. x570 Plus.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi deniyorum. umut dedi: Windows'a girip Win+R basıp msinfo32 yazıp Secure Boot açık mı bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla...
umut dedi: Hocam bunu deneyin bir de. x570 Plus.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu şimdi deniyorum. umut dedi: Windows'a girip Win+R basıp msinfo32 yazıp Secure Boot açık mı bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla...
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #55 Yağız dedi: Bunu şimdi deniyorum. Eki Görüntüle 10739 Genişletmek için tıkla... Kapalı şu an Secure Boot, sorun olmamalı. Bahsedilen EFI ile deneyelim bir de.
Yağız dedi: Bunu şimdi deniyorum. Eki Görüntüle 10739 Genişletmek için tıkla... Kapalı şu an Secure Boot, sorun olmamalı. Bahsedilen EFI ile deneyelim bir de.
yusufklncc Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 637 Makaleler 9 Çözümler 16 Beğeniler 1.159 16 Ocak 2024 #56 Konuya dalmak gibi oldu ama son durum nedir? Yardımcı olabileceğim bir şey var mı?
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #57 yusufklncc dedi: Konuya dalmak gibi oldu ama son durum nedir? Yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 tane EFI denedik hiç birinde kurulum ekranına gelemedik, ortada net bir hata görüntüsü de yok. Biz de bulduğumuz EFI'leri tek tek deniyoruz, BIOS ayarlarını falan yaptık işte.
yusufklncc dedi: Konuya dalmak gibi oldu ama son durum nedir? Yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 50 tane EFI denedik hiç birinde kurulum ekranına gelemedik, ortada net bir hata görüntüsü de yok. Biz de bulduğumuz EFI'leri tek tek deniyoruz, BIOS ayarlarını falan yaptık işte.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #58 yusufklncc dedi: Konuya dalmak gibi oldu ama son durum nedir? Yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Selam, sorun çözüldü gibi. umut dedi: Kapalı şu an Secure Boot, sorun olmamalı. Bahsedilen EFI ile deneyelim bir de. Genişletmek için tıkla...
yusufklncc dedi: Konuya dalmak gibi oldu ama son durum nedir? Yardımcı olabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Selam, sorun çözüldü gibi. umut dedi: Kapalı şu an Secure Boot, sorun olmamalı. Bahsedilen EFI ile deneyelim bir de. Genişletmek için tıkla...
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #59 Yağız dedi: Selam, sorun çözüldü gibi. Eki Görüntüle 10740 Genişletmek için tıkla... Huh, sonunda. Dual Boot için bölümlediğiniz yere nasıl kuracağınızı biliyor musunuz?
Yağız dedi: Selam, sorun çözüldü gibi. Eki Görüntüle 10740 Genişletmek için tıkla... Huh, sonunda. Dual Boot için bölümlediğiniz yere nasıl kuracağınızı biliyor musunuz?
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #60 umut dedi: Huh, sonunda. Dual Boot için bölümlediğiniz yere nasıl kuracağınızı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet o kısmı halledeceğim. Gerekirse yardım isterim
umut dedi: Huh, sonunda. Dual Boot için bölümlediğiniz yere nasıl kuracağınızı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet o kısmı halledeceğim. Gerekirse yardım isterim