Normal. Arkadaşıma aynı işlemci segotep FZ6'yla toplamıştım. 74 75 Max görüyordu aşağı yukarı böyle olur. Oda sıcaklığı 25'di.

Hocam Mersin'de yaşıyorum, işlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin king 120 SE kullanıyorum ve kutudan çıkan termal macunu sürdüm. 20 dakikalık OCCT stres testinde aldığım sıcaklıkların normal olup olmadığından emin olmak istiyorum. Boşta ise işlemci genellikle 45-47°c arasında dolaşıyor. Sizce bu değerler normal mi?

1785513240614.webp

Hocam bende durum böyle nedense bana sıcaklığı az gibi geldi oyunlarda 75leri falan görüyordum yani.

Hocam benim de çok bir bilgim yok bir konu açıp sorayım olmadı.

Olur benim bildiğim iki işlemci arasındaki tek fark dahili GPU olması yani sıcaklıkların hemen hemen aynı olması lazım.

Hocam benim de çok bir bilgim yok bir konu açıp sorayım olmadı.
1785514029305.webp
Bakın mesela lol yükleme ekranında daha az watt harcamasına rağmen 71 dereceyle başlıyor.

Son düzenleme:
Şahsen aynı işlemci ve soğutucuya sahibim. Benzer değerlerde geziyorum. RDR2’de ultra’da monitörize ettiğime göre 65-70 derecede geziyorum OCCT’te ise aynı sonucu aldım sizinle. Ya işlemcinin normali bu ya da daha iyi soğutmaya geçmek lazım.