mrzaknafein
Başarılı
Normal. Arkadaşıma aynı işlemci segotep FZ6'yla toplamıştım. 74 75 Max görüyordu aşağı yukarı böyle olur. Oda sıcaklığı 25'di.
Hocam Mersin'de yaşıyorum, işlemci soğutucusu olarak Thermalright Assassin king 120 SE kullanıyorum ve kutudan çıkan termal macunu sürdüm. 20 dakikalık OCCT stres testinde aldığım sıcaklıkların normal olup olmadığından emin olmak istiyorum. Boşta ise işlemci genellikle 45-47°c arasında dolaşıyor. Sizce bu değerler normal mi?
Eki Görüntüle 270159
Hocam bende durum böyle nedense bana sıcaklığı az gibi geldi oyunlarda 75leri falan görüyordum yani.
Hocam benim tam bir bilgim yok ama arada 12 derecelik fark var neredeyse bende mi bir problem var.
Hocam sizde güç tüketimi 0.96 v bende 1.19 v olarak gözüküyor bundan dolayı mı acaba sıcaklık farkıBaşka nasıl deneyebiliriz başka bir yöntemle de bakabiliriz isterseniz.
Vallahi çok bilgim yok anlayan birinin yorum yapması daha doğru olur.Hocam sizde güç tüketimi 0.96 v bende 1.19 v olarak gözüküyor bundan dolayı mı acaba sıcaklık farkı
Hocam benim de çok bir bilgim yok bir konu açıp sorayım olmadı.Vallahi çok bilgim yok anlayan birinin yorum yapması daha doğru olur.
Hocam benim de çok bir bilgim yok bir konu açıp sorayım olmadı.
Hocam benim de çok bir bilgim yok bir konu açıp sorayım olmadı.
Bence gayet normal, macunu atalı baya zaman geçtiyse macun yenilemeyi düşünebilirsin.