3 oyun denedim. Craftrise ve Valorant'ta oldu. Gözükmeyecek derken 2 saniye falan takılıp geri geliyor.Gözükmeyecek kadar kısa süreliyse hissetmemeniz lazım aslında. Bir bakmayı deneyin gene de. Ayrıca hangi oyunlarda oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Hatırladığım kadarıyla iki oyun da işlemci kullanıyordu. Drop sorunu işlemci kaynaklı muhtemelen. İşlemcinizin turbosu kapalıdır belki,3 oyun denedim. Craftrise ve Valorant'ta oldu. Gözükmeyecek derken 2 saniye falan takılıp geri geliyor.
Ayrıca 2 saniyelik oluyorsa Afterburner üzerinde gözükmesi lazım. Bi' bakarsanız çok güzel olur.
ThrottleStop
ThrottleStop, birçok dizüstü bilgisayarda kullanılan üç ana CPU azaltma türünü izlemek ve düzeltmek için tasarlanmış küçük bir uygulamadır. ThrottleStop'un sol tarafında CPU kısıtlamasını atlamak için kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunur...
Son düzenleme:
Kayıt alabilirsin mesela.@Kedicik Saniyelik oluyor bakmam pek mümkün değil.
Hatırladığım kadarıyla iki oyun da işlemci kullanıyordu. Drop sorunu işlemci kaynaklı muhtemelen. İşlemcinizin turbosu kapalıdır belki, ThrottleStop indirip "Disable Turbo" tiki açık mı diye bir bakar mısınız? Ayrıca 2 saniyelik oluyorsa Afterburner üzerinde gözükmesi lazım. Bi' bakarsanız çok güzel olur.
ThrottleStop
ThrottleStop, birçok dizüstü bilgisayarda kullanılan üç ana CPU azaltma türünü izlemek ve düzeltmek için tasarlanmış küçük bir uygulamadır. ThrottleStop'un sol tarafında CPU kısıtlamasını atlamak için kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunur...techolay.net
Böyle diyor.
Doğru, sanırım AMD işlemcileri desteklemiyordu program. Unutmuşum, benim hatam. Muhtemelen açıktır zaten. Sen dediğim gibi oyun esnasında hangi değerlerin düştüğünü takip etmeyi dene.
AMD işlemcileri desteklemiyor çünkü 
Kuruyorum şimdi gösterge açıp oyuna gireceğim.Doğru, sanırım AMD işlemcileri desteklemiyordu program. Unutmuşum, benim hatam. Muhtemelen açıktır zaten. Sen dediğim gibi oyun esnasında hangi değerlerin düştüğünü takip etmeyi dene.
@Kedicik İşlemcinin hızı düşüyor denedim oyunda.
Son düzenleme:
Sıcaklıklar ne durumda peki? Drop sırasında kaç derecelere ulaşıyor?
Oynama olmuyor 50 derecelerde.Sıcaklıklar ne durumda peki? Drop sırasında kaç derecelere ulaşıyor?
Valorant, optimizasyonu sorunlu bir oyun aslında. Deneyebilme şansın varsa Cinebench testi yapabilir misin? Test esnasında da işlemci frekansı düşecek mi diye bir kontrol et bakalım.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-