Spot Shadow Quality tarzinda bir ismi olan ayar olmasi lazim. Onu da Ultra'nin bir altina alsaniz iyi olur. Ultra ayari pek stabil degil, oyun da yanilmiyorsam bu konuda zaten uyariyordu. Gorsel fark zaten fark edilmeyecek kadar az.
Evet, ayar ismi doğru. Ultra yapınca çoğu sistemde uyarı yazısı çıkıyor. Ayrıca görsel kaliteye çok etkisi olmuyor. Yüzey gölge dağılımını toparlıyor. Genelde lobide, menüde çok daha anlaşılır oluyor. Oyun içerisinde çok detaya girmediğin sürece anlaşılır olmuyor, ayrıca o kadar aksiyonun içerisinde umusamıyorsun bile. Bilgisayara geçince ekran görüntüsü paylaşabilirim.

spot-shadow-detail.webp

Tamamen kapatılmasını tavsiye etmem ama iyi bir GPU varsa High ya da Very High'da kalmasını tavsiye ederim. Very High ile Ultra arasında ciddi bir fark yok bu arada, Very High'da gölge kenarları biraz daha tırtıklı sadece.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, dediklerinizi denedim. Ayarları değiştirdim. Amd profilden standart vs. Yaptım ama yok. Lobby fps max 0 yaptım. Sanki ayarlarla alakalı değil de bir şey çakışması ya da yanlış bir şey var gibi. Ayarlarda gezinirken bile 5 saniyelik takılmalar oluşuyor. Sadece ddu ile farklı bir versiyon kurulumu kaldı. Bir de şöyle bir şeye denk geldim sağ altta bir easy anti cheat atixxxx gibi bir hata gördüm ama easy anti cheat ile alakalı bir durum olabilir mi?

Arkadaşlar selam, sorunu çözdüm. Reddit'teki bu post ile. Anladığım kadarıyla çok saçma bir şekilde ethernet portunda bir hata algılayarak, easy anti-cheat ile bir çakışma durumu gibi bir şey oluyor ve sürekli donmalar, takılmalar oluşuyor. Aygıt yöneticisinden ethernet portunu devre dışı bırakarak çözebildim. Herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, dediklerinizi denedim. Ayarları değiştirdim. Amd profilden standart vs. Yaptım ama yok. Lobby fps max 0 yaptım. Sanki ayarlarla alakalı değil de bir şey çakışması ya da yanlış bir şey var gibi. Ayarlarda gezinirken bile 5 saniyelik takılmalar oluşuyor. Sadece ddu ile farklı bir versiyon kurulumu kaldı. Bir de şöyle bir şeye denk geldim sağ altta bir easy anti cheat atixxxx gibi bir hata gördüm ama easy anti cheat ile alakalı bir durum olabilir mi?

Arkadaşlar selam, sorunu çözdüm. Reddit'teki bu post ile. Anladığım kadarıyla çok saçma bir şekilde ethernet portunda bir hata algılayarak, easy anti-cheat ile bir çakışma durumu gibi bir şey oluyor ve sürekli donmalar, takılmalar oluşuyor. Aygıt yöneticisinden ethernet portunu devre dışı bırakarak çözebildim. Herkese çok teşekkür ederim.
İyi bari, en azından sorunun çözülmüş. İyi eğlenceler.