Rica ederim, kullanım normal, altı çekirdek bi işlemci sonuçta BF, CoD gibi oyunlar işlemciye yüklenir online oynarken hikâyeliye göre bir tık daha fazla yüklenir. İşlemcinin tavan frekansı 5.3 Ghz, yaptığımız ayar turbo frekansa çıkmayı sınırlıyor bu voltajı düşürüp sıcaklığı indiriyor, daha detaylı bir ayarla voltaj ve frekans sabitlenirse sıcaklıklar da sabitlenmiş olur. Yani eğer bu ayar işlemci frekansını base frekans olan 4.7 Ghz sabitlemişse 5.0 Ghz için doğru voltaj ayarıyla sabitlenebilir, yok böyle iyi kurcalamayım diyorsan sen bilirsin çünkü base ile turbo frekans arasında çok fazla fark yok.
Where winds meet oyununda da kullanım %70-75 arasıydı.2K kullanıyorum bütün oyunları.
Yaptığım ayar ise :
Curve Optimzer All Core Negative 30
PBO içinde manuel yapıp advanced seçtikten sonra PPT:75W TDC:70A EDC:140 a şeklinde herhangi bir performans düşüklüğü göremedim sizin var mıdır başka bi öneriniz ?

Where winds meet oyununda da kullanım %70-75 arasıydı.2K kullanıyorum bütün oyunları.
Yaptığım ayar ise :
Curve Optimzer All Core Negative 30
PBO içinde manuel yapıp advanced seçtikten sonra PPT:75W TDC:70A EDC:140 a şeklinde herhangi bir performans düşüklüğü göremedim sizin var mıdır başka bi öneriniz ?

GPU nedir?