SHERLOCKED

Başarılı
Selam,

Hazır 420mm AiO ve yeni kasa almışken işlemcimi de mi değiştirsem diye düşünüyorum. Oyunlarda ne kadar fark eder? Ekran kartım 9070 XT. Muhtemelen fazladan 5-6K ödeyerek geçeceğim. Sizce değer mi?

Selam,

Hazır 420mm AiO ve yeni kasa almışken işlemcimi de mi değiştirsem diye düşünüyorum. Oyunlarda ne kadar fark eder? Ekran kartım 9070 XT. Muhtemelen fazladan 5-6k ödeyerek geçeceğim. Sizce değer mi?

Aşırı rekabetçi şekilde FPS oyunları oynuyorsanız belki. Ya da render alacaksanız. 9600X çoğu FPS oyununda çoğumuzun monitör yenileme hızını aşar. Yani 360Hz üstü monitörünüz yoksa ve profesyonel olarak yapmıyorsanız bence değmez.

Fazladan 5-6k ödemeyle olacaksa mantıklı gibi. Sıfır olarak değişim olmayacak sanırım. Bence bir sonraki AMD işlemciler beklemek de mantıklı. Nesil atlanmış olur.

7800X3D yazmıştım nasıl 9800X3D olmuş bilmiyorum :D

Aşırı rekabetçi şekilde FPS oyunları oynuyorsanız belki. Ya da render alacaksanız. 9600X çoğu FPS oyununda çoğumuzun monitör yenileme hızını aşar. Yani 360Hz üstü monitörünüz yoksa ve profesyonel olarak yapmıyorsanız bence değmez.

Bazen modlu Minecraft oynuyorum ve ağır mod paketleri oluyor. Orada işime yarar diye düşünüyorum.

Ben ona harcayacağım parayı başka bir şeye harcardım ama tercih sizin. Çok istiyorsanız değiştirin haricinde benim nazarımda gereksiz masraftır. 9600X gayet güzel işlemci.