Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enka_2509

Uzman
Arkadaşlar ben yeni ekran kartı aldım. Ekran kartını ilk aldığım zaman 2 gün sorun çıkmadı ama sonraki günlerde bilgisayarı ilk açtığımda Valorant oyununda maça girdiğimde donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Reset attıktan sonra da hiçbir bir şekilde donmuyor. Sadece bilgisayarı ilk açıp Valorant'ta ilk veya ikinci maçta donuyor. Driverlarda güncel ve WHQL sürümünü kullanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada ekran kartının uygulaması adrenaline. Bir tek Valorant'ta oluyor bu sorun. Ekran kartını bilgisayarcı değiştirdi bu arada benim pek bilgim olmadığı için. Acaba yazılımsal olabilir mi?

Çözüm
kart ikinci el 1200 liraya taktı bilgisayarcı

Yazılımsal olmayabilir belki çünkü 2021'den sonra güncelleme almamış ama siz yinede deneyin şansınızı. Bu arada ekran kartını ne kadara aldınız? Eski bir kart çünkü.
peki oyunu ssd ye kuruyorum ssd de bir sorun olabilir mi

Yazılımsal olmayabilir belki çünkü 2021'den sonra güncelleme almamış ama siz yine de deneyin şansınızı. Bu arada ekran kartını ne kadara aldınız? Eski bir kart çünkü.

Bilgisayar tamirden geldiğinde driver kurulu değildi eski kartın driverı vardı öyle 1 gün kullandım sorun çıkmadı sonra format atıp güncel yeni ekran kartın driverını kurduktan 2 gün sonra bu sorun ortaya çıktı acaba driverlarını silip Windows updatten kurulan driverları kullansam bir sorun olur mu çünklü ekran kartının uygulaması inmiyor.
Yazılımsal olmayabilir belki çünkü 2021'den sonra güncelleme almamış ama siz yinede deneyin şansınızı. Bu arada ekran kartını ne kadara aldınız? Eski bir kart çünkü.

kart ikinci el 1200 liraya taktı bilgisayarcı

peki oyunu ssd ye kuruyorum ssd de bir sorun olabilir mi

Yazılımsal olmayabilir belki çünkü 2021'den sonra güncelleme almamış ama siz yine de deneyin şansınızı. Bu arada ekran kartını ne kadara aldınız? Eski bir kart çünkü.

Bilgisayar tamirden geldiğinde driver kurulu değildi eski kartın driverı vardı öyle 1 gün kullandım sorun çıkmadı sonra format atıp güncel yeni ekran kartın driverını kurduktan 2 gün sonra bu sorun ortaya çıktı acaba driverlarını silip Windows updatten kurulan driverları kullansam bir sorun olur mu çünklü ekran kartının uygulaması inmiyor.

Çözüm