Alifer

Uzman
Islemcim Ryzen 7 3700U, cok da pahali olmayan termal macun önerisi yapabilir misiniz? Amazon, Mediamarkt veya Vatan'dan alacagim, siz yine de istediginiz yerden önerebilirsiniz.

@Luna1057
Laptop için şu ayran kıvamında macunu önermeyin, 1 hatfada pumpout yapıyor.

Islemcim Ryzen 7 3700U, cok da pahali olmayan termal macun önerisi yapabilir misiniz? Amazon, MediaMarkt veya Vatan'dan alacagim, siz yine de istediginiz yerden önerebilirsiniz.

Faz değişimli termal pad almanızı ravsiye ederim, Thermalright heilos veya PTM7950.

Macun olarak pullsar bold olabilir.

Son düzenleme:
@Luna1057
Laptop için şu ayran kıvamında macunu önermeyin, 1 hatfada pumpout yapıyor.

Faz değişimli termal pad almanızı ravsiye ederim, Thermalright heilos veya PTM7950.

Macun olarak pullsar bold olabilir.
Siz dedikten sonra bayağı bir araştırdım, teşekkür ederim. Ancak o kadar fazla kafadan o kadar fazla ses çıkıyor ki oturup düzgün bir şekilde objektif olarak inceleyemiyorum. Viskozitesi yüksek olanı tercih etmemin Laptop için doğru olacağını anladığımda bile viskoziteden çok nasıl uyguladığın önemli diye yorum gördüm ki eminim doğruluk payı vardır, sonuçta her MX-4 kullanılan Laptop pumpout yapmıyor (zannediyorum) viskozitesi düşük olsa bile. Ancak viskozite gene de rol oynuyor.

Mx-6'yı tercih edeceğim sanırsam, Mx-4'ten daha yüksek viskoziteli gözüküyor. Termal pedlerle de daha önce hiç deneyimim olmadığı ve daha pahalı olduğu için uğraşmak istemiyorum.

Ayrıca şeyi sorayım, sizce Teknobiyotik güvenilir ve orijinal ürün satan bir yer mi?