28170

Becerikli
Yükte ekran kartım 68 derece işlemcim ise 60, bazen 70'leri görebiliyor ama hemen düşüyor. Sıcaklıklar nasıl? Hepsi yükteki sıcaklıklar, sorun edilecek bir durum var mıdır? Kule tipi bir işlemci soğutucum var.
  • Ekran kartı: RX 9060 XT.
  • İşlemci: Ryzen 7 5700.

RX9060 xt Pure modeli var 50 nin üstüne çıktığını pek görmedim hatta 40 civarında takılıyor genelde. Fakat muhtemelen 60 hz vsync ile kullandığım için:D Sizin sıcaklıklarda kartı sürekli %100 de falan kullanıyorsunuzdur normal gibi geldi bana.

Yükte ekran kartım 68 derece işlemcim ise 60, bazen 70'leri görebiliyor ama hemen düşüyor. Sıcaklıklar nasıl? Hepsi yükteki sıcaklıklar, sorun edilecek bir durum var mıdır? Kule tipi bir işlemci soğutucum var.
  • Ekran kartı: RX 9060 XT.
  • İşlemci: Ryzen 7 5700.

Gayet mükemmel.

RX9060 XT Pure modeli var 50'nin üstüne çıktığını pek görmedim hatta 40 civarında takılıyor genelde. Fakat muhtemelen 60 Hz V-Sync ile kullandığım için:D Sizin sıcaklıklarda kartı sürekli %100 de falan kullanıyorsunuzdur normal gibi geldi bana.

Hocam bende de ASUS'un Dual modeli var. Bende de boşta o civarlarda geziyor. Ben 180Hz V-Sync olmadan oynuyorum fark o yüzden olabilir.