valeriamigo

Üyecik
Sistemim:
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 5800x3D.
  • Anakart: ASUS Prime B450M-K II.
  • Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti 8 GB.
  • RAM: XPG Gammix D35 8 GB 3200MHz DDR4 2x8.
  • SSD: XPG Gammix S70 Blade 2 TB M.2
Bir sorundan dolayı Windows'umun onarım sürümünü yeniden yüklemem gerekti fakat güncelleme yapılıp PC'yi yeniden başlatma kısmında (güncellemeler yapılıyor bekleyiniz dediği kısım) %30-%50 aralarında PC mavi ekran verip CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor. 2 gündür uğraşıyorum fakat hala düzeltemedim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Temiz kurulum yapamam çünkü silinmemesi gereken dosyalarım var ve dosyaları yedeklemek için dosya gezginine girdiğimde Dosya Gezgini çöküyor ve komple kendini baştan başlatıyor. Bunun da güncelleme yarıda kalıp mavi ekran yediğim için olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yüklü flash bellek var, format atamıyorum dediğinize göre, doğru mu?
Yok hocam şimdi şöyle , ben Windows'un güncellemesi daha doğrusu onarım sürümünü kurmam gerekti fakat kurarken PC'nin açılış ekranı gelmeden önceki lütfen bekleyiniz ekranındayken mavi ekran hatası alıyordum. CRİTİC_PROCESS_DİED şeklinde ve elimde herhangi bir format dosyam veya USB belleğim yok. Fakat MINIDUMP dosyalarım var. Anlarım derseniz atabilirim.

Yok hocam şimdi şöyle , ben Windows'un güncellemesi daha doğrusu onarım sürümünü kurmam gerekti fakat kurarken PC'nin açılış ekranı gelmeden önceki lütfen bekleyiniz ekranındayken mavi ekran hatası alıyordum. CRİTİC_PROCESS_DİED şeklinde ve elimde herhangi bir format dosyam veya USB belleğim yok. Fakat MINIDUMP dosyalarım var. Anlarım derseniz atabilirim.

Windows'ta işlem yapamadıktan sonra anlamı yok.