YouTube recep baltaş lian Li videosuna baktım o sebepten sordum üstadım. Alternatif nedir?@Shog, genel olarak Lian Li AiO ürünlerinde bir kronik sorun vs. görmedim, öyle kolay bozulmuyorlar.
Sadece Türkçe Windows yazılımında uygulaması sorun çıkarabiliyor soğutucudan bağımsız.
Önerdiğimiz bi' 2 kişi falan pompa sorunu yaşadı, sorunsuz şekilde değişim sağladılar diye hatırlıyorum. Ki zaten bu tarz durumlar şansa da bağlı.
Detaylar
Kim cevapladı?YouTube recep baltaş lian Li videosuna baktım o sebepten sordum üstadım. Alternatif nedir?
Ocypus Sigma L36 Pro veya L36, Thermalright Mjolnir Vision (UB Pro) olabilir.
348375
Deneyimli
Stok gelse de alsak.
Pompa cızırtı sesi yok değil mi bu modellerde? Daha yüksek bütçeye çıkmak mı gerekir? Yoksa bunları araştıracağım.Ocypus Sigma L36 Pro veya L36, Thermalright Mjolnir Vision (UB Pro) olabilir.
Pompa cızırtı sesi yok değil mi bu modellerde? Daha yüksek bütçeye çıkmak mı gerekir? Yoksa bunları araştıracağım.
Genel itibariyle yok, ama bunlar şansa da bağlı. İster 20.000 TL ister 8.000 TL verin pompa veya fanlardan CW/cızırtı gibi bir sesin gelmesi mümkün.
O durumda iade kolay bir yerden almak mantıklı olur mu hocam? Allah korusun bir problem çıkarsa diye? Ls720'den sessiz çalışır mı bu önerileriniz?Genel itibariyle yok, ama bunlar şansa da bağlı. İster 20.000 TL ister 8.000 TL verin pompa veya fanlardan CW/cızırtı gibi bir sesin gelmesi mümkün.
O durumda iade kolay bir yerden almak mantıklı olur mu hocam? Allah korusun bir problem çıkarsa diye? Ls720'den sessiz çalışır mı bu önerileriniz?
Çalışır, dediğim gibi en kötü fan ayarı çekersiniz.
Sonuç olarak hem performans hem ses beklentisi olarak memnun edeceğini düşünüyorum.
Sadece CW vs. gibi belli başlı sorunlar için değil, genel olarak iadesi kolay yerlerden alınmaları taraftarıyım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
18 yaş biri için Garanti'den hangi kredi kartı alınmalı?
- EmperorAntares
-
-