Cok komik bir şey oldu. Hiçbir ayar yapmadim. Once +10 (maksimum + yapabildigim buydu) PL yapip oyuna girdim clock Default'tayken, cokmedi, sonra bir de stockla kiyaslayayim diye stock ayarlara cektim. Saçma sekilde yine cokmedi. Kafayi kirdirtir adama.
Onceyle simdi arasinda tek fark SAM kapali gorunuyordu (BIOS'u yanlislikla UEFI'dan CSM'e cekmisim ama sistem normal aciliyordu yani), simdi SAM acik ve boot UEFI'da. Baska hiçbir fark yok. Tahminen CSM'di kaynagi. Dogrulamak icin simdi bir daha CSM'e alacagim. Eger oyleyse, en basindan beri problem benim.
Yok boylede cokmedi. Bilmiyorum daha once cokmesinin sebebi neydi. Bir kere oyunda saglam bir yirtilma oldu. Ekran yesillendi ama anlik bir seydi. Yarim saniye bile surmedi.
Coktu yine.
Black Myth: Wukong oynarken coktu. Stock ayarlarda da, +10 PL ile de, israrla cokuyor. Bir daha -15PL deneyecegim.
-15PLmis vs dinlemiyor. Her ayarda coktu. Simdiye kadar cokmuyor dedigim ayarlarda da coktu. Son bir sans verecegim. Arkadasima verecegim karti, bir de o kendi sisteminde deneyecek. Baktim onunla da olmuyor, iade isteyecegim. Cozulecek gibi durmuyor cunku.