Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@berat_01 Öncelikle 71-72 dereceyse hiçbir problem yok. Stres testinde daha yüksek çıkması normal. Kafaya takılacak bir sıcaklık değil bunlar. Termal macunu yenilemene gerek yok bence ama eğer öneri istiyorsan başka bir konu açabilirsin. Ayrıca Coil Whine sesi geliyorsa garantiye yollasan bile yeni kart yollamazlar genelde. O da kafaya takılacak bir sorun değil. Sadece ses yapar.
O zaman normal, oyunlarda sıcaklık değerlerini nasıl öğrenebilirim?
Afterburner, HWMONITOR veya HWiNFO.
Son düzenleyen: Moderatör:
berat_01
Başarılı
Tamamdır, test edip sizinle paylaşacağım.
@berat_01 Anakartının MSI olmasına gerek yok.
techolay.net
Rehber: MSI Afterburner nasıl kullanılır?
Herkese selam. Bu sefer daha basit bir rehber ile karşınızdayım. Gelip de "Bu konuyla ilgili neden rehber yaptın ki?" diyen arkadaşlar için açıklamam gerekirse, bu forum büyüdüğünde hiç bilgisi olmayan veya bilmeyen arkadaşlar da gelecek foruma ve yardım etmeye çalıştığımızda "Oyun esnasında...
MSI Afterburner sadece MSI anakartlar için değil destekleyen her sisteme kurabilirsiniz uygulama karışık ama biraz.
berat_01
Başarılı
MSI Afterburner sadece MSI anakartlar için değil destekleyen her sisteme kurabilirsiniz uygulama karışık ama biraz.
Tamamdır, bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim.
hocam afterburner kurdum oyunda 71-72 dereceleri gördüm ve ekran kartımda da bobin tıslama sesi geliyor garantiye yollamalı mıyım ? birde önerebileceğiniz bir termal macun var mı tam güzel sıkamamış da olabilirim
@berat_01 Öncelikle 71-72 dereceyse hiçbir problem yok. Stres testinde daha yüksek çıkması normal. Kafaya takılacak bir sıcaklık değil bunlar. Termal macunu yenilemene gerek yok bence ama eğer öneri istiyorsan başka bir konu açabilirsin. Ayrıca Coil Whine sesi geliyorsa garantiye yollasan bile yeni kart yollamazlar genelde. O da kafaya takılacak bir sorun değil. Sadece ses yapar.
berat_01
Başarılı
tamam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz@berat_01 Öncelikle 71-72 dereceyse hiçbir problem yok. Stres testinde daha yüksek çıkması normal. Kafaya takılacak bir sıcaklık değil bunlar. Termal macunu yenilemene gerek yok bence ama eğer öneri istiyorsan başka bir konu açabilirsin. Ayrıca Coil Whine sesi geliyorsa garantiye yollasan bile yeni kart yollamazlar genelde. O da kafaya takılacak bir sorun değil. Sadece ses yapar.
Tamamdır, bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim.
Hocam Afterburner kurdum oyunda 71-72 dereceleri gördüm ve ekran kartımda da bobin tıslama sesi geliyor garantiye yollamalı mıyım? Bir de önerebileceğiniz bir termal macun var mı tam güzel sıkamamış da olabilirim
Hocam benimki de bağırıyor. Hem ekran kartım hem güç kaynağım. Sorun olmaz. Sesten rahatsız olursanız FPS'nizi monitörünüzün Hz'sine göre ayarlayabilirsiniz.