stinghardyzz
Uzman
FCLK 2067 yapabilirsin, 6200'de 2067 iyi.
Yapayım mı şuan test devam ediyor
Yapma, böyle kalsın, hata varsa yaparsın, hata yoksa 2133 kalabilir.
Bu ne kadar sürer yatsam sabah baksam testte olur mu hata var mı diyeYapma, böyle kalsın, hata varsa yaparsın, hata yoksa 2133 kalabilir.
1 saat sürecek, istersen bekle, hata verince ya da süre dolunca durur bu şekilde, uyku moduna falan alma ama, açık kalsın.Nasıl
Bu ne kadar sürer yatsam sabah baksam testte olur mu hata var mı diye
Tamam sorun cıkmazsa enable yapıcam uykum geldi pc kalsın böyle test sonucuna sabah baksam olur mu ekranı kapatır yapatırm sabahda test sonucunu atarım sorun varsa 2067 yapar tekrar test yaparım1 saat sürecek, istersen bekle, hata verince ya da süre dolunca durur bu şekilde, uyku moduna falan alma ama, açık kalsın.
Hata yoksa attığım görseldeki MCR ayarını Enabled yapacaksın, sistem hızlı açıp kapayacak, testi geçerse yani.
Eki Görüntüle 207679
@stinghardyzz Memory Context Restore-Enable yapacaksın, testi geçtikten sonra, hızlı açıp kapayacak sonraki açışlarda.
UygunTamam sorun cıkmazsa enable yapıcam uykum geldi pc kalsın böyle test sonucuna sabah baksam olur mu ekranı kapatır yapatırm sabahda test sonucunu atarım sorun varsa 2067 yapar tekrar test yaparım
Buda sıcaklıklar
Size öncelikle teşekkürler yardımcı oldunuz için iyi geceler diliyorum sabah tekrarda atıcam sonuçları
@stinghardyzz MCR açınca Power Down açıyorsa, MCR ve Power Down kapalı kalsın. Zararı olmaz sana, böyle olması daha iyi.Size öncelikle teşekkürler yardımcı oldunuz için iyi geceler diliyorum sabah tekrarda atıcam sonuçları
Bunlarda yatmadan atıyım
No errors dedi şimdi yaptımız tüm ayarlar stabil mi oldu başka bişey var mı
Mcr açınca power down enable açıyor
yanlış bişey yapmamak içim msr açmadım sizden onay alınca acıcam