Eki Görüntüle 207795

@stinghardyzz Load USB drive kısmından yukleniyor, kısım doğru. Pump_fan kısmını full speed çek, cpu_fan ve sys_fan olanlar turboda kalsın, tek tek PWM yap hepsini bir de, Level 0 kalırsa tepkiselliği artar, ivmelenme artar yani, sesten çok rahatsız değilsen 0 kalacak o kısım.

@stinghardyzz MCR-PDM ikisi de Disabled kalsın, training 30 sn sürüyor zaten, uzun vade daha iyi ikisinin kapalı durması.
Tamamdır kaydediyorum

Böyle bir teste al, testi geçerse FCLK 2167 deneyeceksin, o da geçerse sonrasında kullanabilirsin. tRFC 432 yerine 403 olması lazım bir de, ama onun için teste gerek yok, testte sıcaklık kaynaklı hata verdirebilir, o yüzden emin olamadım. Test başarılıysa 2133 + 2167 FCLK ile, en son 403 çekersin tRFC kısımlarını.

Ayarlar dogru demi

Böyle bir teste al, testi geçerse FCLK 2167 deneyeceksin, o da geçerse sonrasında kullanabilirsin. tRFC 432 yerine 403 olması lazım bir de, ama onun için teste gerek yok, testte sıcaklık kaynaklı hata verdirebilir, o yüzden emin olamadım. Test başarılıysa 2133 + 2167 FCLK ile, en son 403 çekersin tRFC kısımlarını.
Tamam helen deniyorum

Bazen USB'den yüklerken yeni BIOS'ta, AGESA sürümü değiştiğinden dolayı sorunlar oluşabiliyor, ileride öyle bir şey olursa rastgele bir profil kaydedip yükleyip çıkarsın yeni BIOS'ta, sonrasında bellektekini atarsın, o şekilde sorunsuz yüklemesi lazım. Tekte başaramayabilir yani AGESA değiştiği için.

1 saat süren test dünki demi alıyım

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 28
Doğru mu?

Bu kısım da böyle.

Dosya Ekleri

• image.webp