Sistemi Hepsiburada üzerinden toplayacağım eksik parçaları önerirseniz sevinirim. Ekran kartı konusunda kararsızım RX 9070 XT ya da 5070 Ti düşünüyorum. Önereceğiniz kasa boyutu ekran kartına uygun olursa sevinirim.

RAM ve anakartı gözden geçirmeniz gerekiyor, Tomahawk gereksiz pahalı ve önermediğim bir seri AM5'te. RAM ise Samsung IC kullanıyor, kesinlikle aynı bütçede Hynix kit alınmalı, 6000 CL30 @stygge.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi Hepsiburada üzerinden toplayacağım eksik parçaları önerirseniz sevinirim. Ekran kartı konusunda kararsızım RX 9070 XT ya da 5070 Ti düşünüyorum. Önereceğiniz kasa boyutu ekran kartına uygun olursa sevinirim.

RAM ve anakart rezalet, soğutucu ve işlemci de pahalı. Alınabilir tek parça SSD.

RAM ve anakartı gözden geçirmeniz gerekiyor, Tomahawk gereksiz pahalı ve önermediğim bir seri AM5'te. RAM ise Samsung IC kullanıyor, kesinlikle aynı bütçede Hynix kit alınmalı, 6000 CL30 @stygge.
100.000 TL sisteme 9070 XT veya 5070 Ti?
İndirimde bir RTX 5080 zorlanır bu bütçede.

@Ayhan Dönmez 'in bana katılacağını düşünerekten RAM olarak 6000MT/s CL28 değerlendirilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD hariç hepsi pahalı neden Hepsiburada?
Taksitle alışveriş yapacağım o yüzden. Diğer sitelerde vade farkı oluyor.
Önerilerinize açığım. Sıfırdan sistem önerisi de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden.
100.000 TL sisteme 9070 XT veya 5070 Ti?
Sıfırdan sistem önerisi yapabilirsiniz. Bütçem bu, piyasadan haberim yok. İyi bir sistem toplamak istiyorum. Uzun ömürlü oyun oynayacağım onun dışında ufak tefek Photoshop ve yazılım uygulamaları.

100.000 TL sisteme 9070 XT 5070 Ti?

RTX 5080 sistemler mevcut.

1758817012948.webp