Taksitle alışveriş yapacağım o yüzden. Diğer sitelerde vade farkı oluyor.

Önerilerinize açığım. Sıfırdan sistem önerisi de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden.

Sıfırdan sistem önerisi yapabilirsiniz. Bütçem bu, piyasadan haberim yok. İyi bir sistem toplamak istiyorum. Uzun ömürlü oyun oynayacağım onun dışında ufak tefek Photoshop ve yazılım uygulamaları.
Öncelikle hazır sistem almayın, tecrübeniz varsa kendiniz toplayın. Anakart olarak X870 giriş seviyesi alabilirsin 10K fiyata bedava, RAM dediğim gibi Patriot 2x16 6000 CL30 üstüne 1 TL dahi versen hiçbir farkı olmayacak, SSD seçimi çok iyi.

Taksitle alışveriş yapacağım o yüzden. Diğer sitelerde vade farkı oluyor.

Önerilerinize açığım. Sıfırdan sistem önerisi de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden.

Sıfırdan sistem önerisi yapabilirsiniz. Bütçem bu, piyasadan haberim yok. İyi bir sistem toplamak istiyorum. Uzun ömürlü oyun oynayacağım onun dışında ufak tefek Photoshop ve yazılım uygulamaları.
9 taksit işi zor bu konuda uyarayım.

Uygun parçaları belirleyip yazacağım.

@stygge Hazır sistem alacaksanız da özelleştirme yapacaksınız, RAM-Anakart-Soğutucu-SSD hepsini rezalet koyuyorlar. 100K bütçeye de 5080 sistem toplanır, GPU ayrı yerden alabilirsin, İncehesap 22.00 Cuma indirim gecesinde 50-60K bandında 5080'ler.
Konu sahibini 3 taksit zora sokmuyorsa evet, 5080 tercih edilmeli.

@stygge

Yani evet fiyatı iyi. Ancak Debug LED bile yok üzerinde. Sorun yaşanırsa gına getirir.

@stygge

Yani evet fiyatı iyi. Ancak Debug LED bile yok üzerinde. Sorun yaşanırsa gına getirir.
Orası öyle ama fiyatına göre gayet iyi. ASUS nedense Prime serisine koymuyor. X870 giriş seviyesi kart olsa da sonuçta diğer X870 ve TUF serisinden de çok farkı yok açıkçası.

X670-B850 yerine X870 opsiyonu var, bana Debug LED hiç önemli değil ama tecrübesiz biri için elzem biraz evet. Bu platformda %99 sorun RAM ya da CPU kaynaklı oluyor, Debug olsa da kırmızı sarı beraber yakacak, BIOS update yapmadan EXPO vesaire açarsa, sorunların çoğu RAM uyumluluğu ile alakalı yani, gaipten kalan BIOS'lar ile geliyor kartlar. @LH44

TUF X870 ile Prime X870 arasında Debug harici neredeyse fark yok mesela. Wi-Fi/BT'yi saymıyorum, ses yongası da aynı şekilde. M.2 kısmı da opsiyonel sayılır. Fazlar CPU VCore +2 daha fazla TUF'ta + olarak Debug var.

@LH44 Bunun en fazla edeceği 10K zaten, normalde 12-14K arası satılıyor F/P bir model değil, 10K düşmüşken tercih edilir düşünmeden, demek istediğim o. ASUS bu fiyatlara nadir düşer Prime-TUF fark etmez.

9 taksit işi zor bu konuda uyarayım.

Uygun parçaları belirleyip yazacağım.
9 taksit işi neden zor zaten hepsiburada her parçaya 9 taksit yapmıyor peşin fiyatına vade farksız yararlanabileceğim en yüksek taksit seçeneğinden yararlanacağım

@stygge

3 taksit beni zora sokuyor her türlü önerilerinize açığım

geçen gün bor forumda itopyadan sistem almayın dediler ne yapacağımı şaşırdım şimdi de Hepsiburadadan alma diyorsunuz pahalı diyorsunuz ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
@stygge bende de hepsiburada premium world card var. 4K OLED monitörümü oradan aldım 44K ya. Akakçe'deki en ucuz fiyattan 200 tl fazla idi.

Ben sizi anlıyorum, gerekirse fazla para veririm ama hepsiburada'dan alırım tertemiz 9 taksit yapıyor ekran kartına mesela. Yani ucuz siteden 5070 Ti'ı 4 taksitle alabilecekken maksimum, 9 taksit 5080 alınabilir. Böyle bir durum da var.

@stygge bence kredi kartı limitni arttırın 4K ips veya kaliteli VA monitör ile 9700x 5080 sistem yapın. 100K yı 9a bölsen 11k yapıyor, 130u bölsen 14,4k yapıyor. Aylık 11 ödeyen 14,5 de öder, ödemeli ki ciddi kaliteyi deneyimlesin.

@stygge bende de hepsiburada premium world card var. 4K OLED monitörümü oradan aldım 44K ya. Akakçe'deki en ucuz fiyattan 200 tl fazla idi.

Ben sizi anlıyorum, gerekirse fazla para veririm ama hepsiburada'dan alırım tertemiz 9 taksit yapıyor ekran kartına mesela. Yani ucuz siteden 5070 Ti'ı 4 taksitle alabilecekken maksimum, 9 taksit 5080 alınabilir. Böyle bir durum da var.

@stygge bence kredi kartı limitni arttırın 4K ips veya kaliteli VA monitör ile 9700x 5080 sistem yapın. 100K yı 9a bölsen 11k yapıyor, 130u bölsen 14,4k yapıyor. Aylık 11 ödeyen 14,5 de öder, ödemeli ki ciddi kaliteyi deneyimlesin.
Öncelikle teşekkür ederim. Beni anlamanıza sevindim. Monitör mouse ve klavyem hazır sadece sıfırdan iyi bir sistem toplamak istiyorum. İncehesap vb sitelerden taksitle ürün aldığımda fiyat vade farkından dolayı zaten hepsiburadadaki fiyata denk geliyor.

Öncelikle teşekkür ederim. Beni anlamanıza sevindim. Monitör mouse ve klavyem hazır sadece sıfırdan iyi bir sistem toplamak istiyorum. İncehesap vb sitelerden taksitle ürün aldığımda fiyat vade farkından dolayı zaten hepsiburadadaki fiyata denk geliyor.
Aynen öyle. Bir de herhangi bir sorunda hepsiburada garantisi var. Anakart çok önemli değil. Yukarıdakilerden birisini alabilirsiniz.

Bence 4K monitör (ips-va)alın ama ben öneremem epeydir uzağım piyasadan.

9700x + 5080 + 32gb 6000 MT/s CL30-28.
Sıvı soğutma zaten iyi attığınız Lian Li Lite.

Attığınız anakart ve Rami de almayın. @Ayhan Dönmez hocamın dediği ram ve anakart alınabilir.

Kasa olarak da lancool 207 ya da sağlam indirimdeydi hepsiburada'da corsair 480T alabilirsiniz.

Psu olarak da isterseniz öneride bulunurum.

Aynen öyle. Bir de herhangi bir sorunda hepsiburada garantisi var. Anakart çok önemli değil. Yukarıdakilerden birisini alabilirsiniz.

Bence 4K monitör (ips-va)alın ama ben öneremem epeydir uzağım piyasadan.

9700x + 5080 + 32gb 6000 MT/s CL30-28.
Sıvı soğutma zaten iyi attığınız Lian Li Lite.

Attığınız anakart ve Rami de almayın. @Ayhan Dönmez hocamın dediği ram ve anakart alınabilir.

Kasa olarak da lancool 207 ya da sağlam indirimdeydi hepsiburada'da corsair 480T alabilirsiniz.

Psu olarak da isterseniz öneride bulunurum.
Psu önerisi de yapabilirseniz çok sevinirim.