Önerileriniz için teşekkür ederim. İncehesapta 1 saat sonra indirime girecek ürünler var. Gainward 5070ti alınır mı? Bunun dışında BitFenix BFG Gold 1200W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 ATX 3.0 Full Modüler Power Supply
Board bu olabilir bir de. Fark olur olmasına da olan farklar seni çok etkilemez. M.2, USB4, Wi-Fi 7, Ethernet vs vs. diye liste uzuyor. Aynı yongayı kullanıyor tüm çipsetler, A620 ve B840 hariç. İstediğini seçebilirsin o yüzden bu bütçede, fark olmaz. Faz olarak da soğutma olarak da pişman etmez hiçbiri. @stygge
En kötü iade edersin öyle bir durumda, en son yenilendi diye biliyorum Enermax serisi. Problem olacağını sanmam.
Şansını denemekte fayda var, 1200w alacaksın sonuçta
850w gayet yeterli ama, sadece Enermax'ın bu modeli özellikle F/P fazlasıyla.
@stygge Bir de belleğe boş yere para verme, şundan 2 tane alman yeterli:
A2-B2 slotlarına takılacak soldan 2. ve 4 slotlar. BIOS Update sonrası EXPO açacaksın. Gigabyte kart alırsan sonu küçük harf ile biten sürümleri kurma, onlar Beta sürüm, en güncel Official sürümü kur.
RGB istiyorsan Lexar 2nd Gen 6000 c28 tercih edebilirsin.
@stygge High power da benim önerdiğim bir güç kaynağı markası, aynı bütçede bu da düşünülebilir bu arada. 1200w versiyonu da var.
Enermax tercih etmezsen, Rajintek ya da High Power tercih edebilirsin.
Bir de bu model olabilir Amazon satıcılı düşünürsen:
bu üründe indirime giriyor önerir misiniz? Son olarakta ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart bu ürün indirime girecek benim seçmiş olduğum anakartı mı alayım yoksa asus olanı mı?