R7 7800X3D sisteme kasa, PSU ve GPU önerisi

yalnızca pc açılırken ses geliyor ve 1 saniye sürüyor video yükleyebilirim. Anakart ve sıvı soğutmadan şüphelendim. Ses kasa arka fanının olduğu taraflardan geliyor

Ses bu şekilde

yalnızca pc açılırken ses geliyor ve 1 saniye sürüyor video yükleyebilirim. Anakart ve sıvı soğutmadan şüphelendim. Ses kasa arka fanının olduğu taraflardan geliyor
Anakart VRM ya da AIO pompa kaynaklıdır. Sıcaklık kaynaklı sorunun yoksa oyunlarda ve testlerde kullanabilirsin.

Ses bu şekilde
Sadece PC açılırken geliyorsa muhtemelen ablık yük bindiği içindir.

Yine de video çekip paylaşın derim. Hepimiz emin olmuş oluruz.

Sadece PC açılırken geliyorsa muhtemelen ablık yük bindiği içindir.

Yine de video çekip paylaşın derim. Hepimiz emin olmuş oluruz.
video cektim yükleyeceğim az önce bios güncellemesi yaptım. Bios yuklerken en basta pc kendini kapattı yeniden açtı ve bios güncellemesi o şekilde başladı bu normal mi?

@Ayhan Dönmez @LH44 @stormhawks47

bir fikriniz var mı? @Ayhan Dönmez @LH44

Son düzenleme:
O "vın" sesinden önce pompanın sesi duyuluyor. O "vın" sesi açılırken ki yükten kaynaklı yüksek ihtimalle.

Kaynağıda egzoz fanı muhtemelen.
yani bu bir sorun mudur? ne yapmam gerekiyor?

Dediğim gibiyse bir sorun değil. Sistemin açılırken anlık yüke binmesi normal bir durum.
peki bios guncellerken once kapanip sonra tekrardan açıldığında guncellemeye devam etmesi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…