Detaylar
Kim cevapladı?En iyisi siz yarın sistemi tekrar elden geçirin. Çünkü şuan anlattıklarınıza göre işlemcinin boşta 75 derece civarını görmesi için herhangi bir sebep yok.Tüm yüzeye yaydım hatta bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 179803
Yüke hiç sokmadım genelde google de dolanıyorum. Oyunu da GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Ekran kartım yok.
Siz yinede HWİNFO üzerinden son kez sıcaklıkları takip edin.Tüm yüzeye yaydım hatta bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 179803
Yüke hiç sokmadım genelde google de dolanıyorum. Oyunu da GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Ekran kartım yok.
Tamamdır indirip deneyeceğim.En iyisi siz yarın sistemi tekrar elden geçirin. Çünkü şuan anlattıklarınıza göre işlemcinin boşta 75 derece civarını görmesi için herhangi bir sebep yok.
Siz yinede HWİNFO üzerinden son kez sıcaklıkları takip edin.
Sonuç böyle. Olması gerektiği gibimi emin değilim.
@LH44 @GIRD4P @DarthVader1 @AceTeq
Sistemi daha sökmedim. Gün içinde halletmeyi umuyorum.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Burada işlemci yükte ve termalleri normal ancak senin sıkıntın sistemin boşta ısınması.Tamamdır indirip deneyeceğim.
Sonuç böyle. Olması gerektiği gibimi emin değilim.
Eki Görüntüle 179977
@LH44 @GIRD4P @DarthVader1 @AceTeq
Sistemi daha sökmedim. Gün içinde halletmeyi umuyorum.
Daha önce bize üzerinden ekran görüntüsü attığın MSI Center üzerinden farklı sıcaklıklarda fanın davranma biçimini değiştirmiş olabilir misin?
Eğer bunu yaptıysan, hem uygulama üzerinden hem de varsa BIOS üzerinden default ayarlara döner misin?
Oradaki kutucukları yukarı çektikçe fanların devreye girme sıcaklığı da yukarı çekiliyor.
Aynı soğutucu ile fansız pasif olarak 5600G soğutanlar var gerçi. O yüzden termal macun ihtimali artıyor. Ben senelerdir NT-H1’den şaşmam.
Son düzenleme:
BIOS üzerinden default ayarlara nasıl dönerim veya nasıl olduğuna nerden bakarım?Burada işlemci yükte ve termalleri normal ancak senin sıkıntın sistemin boşta ısınması.
Daha önce bize üzerinden ekran görüntüsü attığın MSI Center üzerinden farklı sıcaklıklarda fanın davranma biçimini değiştirmiş olabilir misin?
Eğer bunu yaptıysan, hem uygulama üzerinden hem de varsa BIOS üzerinden default ayarlara döner misin?
Oradaki kutucukları yukarı çektikçe fanların devreye girme sıcaklığı da yukarı çekiliyor.
Bu mod da kullanıyorum şuan.
- Makaleler
- 4
Follow MSI Center Mode yap yapıp oradaki ayarları atar mısın?BIOS üzerinden default ayarlara nasıl dönerim veya nasıl olduğuna nerden bakarım?
Eki Görüntüle 179988
Bu mod da kullanıyorum şuan.
Follow MSI Center Mode yap yapıp oradaki ayarları atar mısın?
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-