kulesogutucu
Becerikli
Selam Sosyal, umarım iyisinizdir. Benim sorum şu: AMD 9070 XT ve R7 9700X sistemde drop oluyor. Drop sorunu nasıl ortadan kaldırılır? Teşekkürler.
İnteregrated Graphic ise igpu evet fakat 105 w yazmıyordu. PBO Precioson Boot Overdrive değil mi? Bios güncelledikten sonra şuan da bilgisayar kapandıktan sonra fişten çıkarmadan kasanın güç tuşuna basmama rağmen çalışmıyor. Fişi çıkarınca çalışıyor fakat ilk açılış normale nazaran daha geç açılıyor. Sıkıntılı bir şey mi?Böyle bir dene, drop sorununda iyileşme var mı biraz. Bahsettiğin ayarları disable yaptın mı BIOS'tan iGPU vesaire?
Bir de pc açıldığı zaman küçük bir kastı ama şuan sorun yok.Böyle bir dene, drop sorununda iyileşme var mı biraz. Bahsettiğin ayarları disable yaptın mı BIOS'tan iGPU vesaire?
Değil, bir süre böyle kullan, drop sorununa bir bak. MCR-PDM disable yaptığın için öyle oldu, sorunun çözülürse geri auto alırsın onları. Integrated Graphics kapat, Fast boot kapalı kalsın. PBO AI Tweaker içinden PBO Enable yaparken 105w ECO MOD şeklinde yazmıyor mu yazması gerekli? O verdiğim PBO ayarları ve Nitro ayarlarını uygula, drop sorununa tekrardan bak. @kulesogutucuİnteregrated Graphic ise igpu evet fakat 105 w yazmıyordu. PBO Precioson Boot Overdrive değil mi? Bios güncelledikten sonra şuan da bilgisayar kapandıktan sonra fişten çıkarmadan kasanın güç tuşuna basmama rağmen çalışmıyor. Fişi çıkarınca çalışıyor fakat ilk açılış normale nazaran daha geç açılıyor. Sıkıntılı bir şey mi?
amd eco mod - enabled - auto - disabled - ve - enchancement - yazıyor du. Ben enablede aldım.Değil, bir süre böyle kullan, drop sorununa bir bak. MCR-PDM disable yaptığın için öyle oldu, sorunun çözülürse geri auto alırsın onları. Integrated Graphics kapat, Fast boot kapalı kalsın. PBO AI Tweaker içinden PBO Enable yaparken 105w ECO MOD şeklinde yazmıyor mu yazması gerekli? O verdiğim PBO ayarları ve Nitro ayarlarını uygula, drop sorununa tekrardan bak. @kulesogutucu
senin dediğin eco mod amd mi? @Ayhan Dönmezamd eco mod - enabled - auto - disabled - ve - enchancement - yazıyor du. Ben enablede aldım.
AI Tweaker-Precision Boost Drive kısmından yapsan daha iyi. PBO Enable yerine AMD Eco mod 105w seçebilmen gerekli.amd eco mod - enabled - auto - disabled - ve - enchancement - yazıyor du. Ben enablede aldım.
senin dediğin eco mod amd mi? @Ayhan Dönmez
amd eco yazıncac iki tane sekme açıldı orada cTDP 65w , 105W ve 170 w vardı. Ben cTDP 105 e aldım. Bir de bir sekme daha açıldı onu bıraktım.AI Tweaker-Precision Boost Drive kısmından yapsan daha iyi. PBO Enable yerine AMD Eco mod 105w seçebilmen gerekli.
AI Tweaker-PBO'dan manuel olarak yap.amd eco yazıncac iki tane sekme açıldı orada cTDP 65w , 105W ve 170 w vardı. Ben cTDP 105 e aldım. Bir de bir sekme daha açıldı onu bıraktım.
disabled current limiter mış. Onu auto olarak bıraktım.amd eco yazıncac iki tane sekme açıldı orada cTDP 65w , 105W ve 170 w vardı. Ben cTDP 105 e aldım. Bir de bir sekme daha açıldı onu bıraktım.
neyi manuel yapayım hocam @Ayhan Dönmez ?
BIOS'tan AI tweaker-PBO kısmını SS atarsan bakayım.
BIOS'tan AI tweaker-PBO kısmını SS atarsan bakayım.
Hangi seçenekler var o PBO kısmında.
Hocam şöyle bir videoya denk geldim senin sorunun aklıma geldi bir de bunu dene istersen.