kulesogutucu
Becerikli
Selam Sosyal, umarım iyisinizdir. Benim sorum şu: AMD 9070 XT ve R7 9700X sistemde drop oluyor. Drop sorunu nasıl ortadan kaldırılır? Teşekkürler.
Doğru yapmışsın, drop sorunu devam ediyor mu? Windows güç planı dengelide mi? Chipset driver kurdun mu AMD sitesinden, yine 9070XT driver kurdun mu?
Hocam adrenalini de chipseti de kurmuştumDoğru yapmışsın, drop sorunu devam ediyor mu? Windows güç planı dengelide mi? Chipset driver kurdun mu AMD sitesinden, yine 9070XT driver kurdun mu?
Bu sorunu @SunseTTime çözer gibi görünüyor. Monitör, Free-Sync vesaire.Hocam adrenalini de chipseti de kurmuştumGüç Planı dengelide.
Başka sebepten dolayı olabilir mi? Mesela mouse. Benim mouse kablosuz belki sinyali almıyor.Bu sorunu @SunseTTime çözer gibi görünüyor. Monitör, Free-Sync vesaire.
Olabilir, farklı mouse ile dene, polling rate 1000 dene mesela. Kablolu dene. Sorunu senin çözmen lazım.Başka sebepten dolayı olabilir mi? Mesela mouse. Benim mouse kablosuz belki sinyali almıyor.
Peki yapılacak ayarlar bu kadar değil mi? Başka bios, windows ayarı yapmama gerek var mı?Olabilir, farklı mouse ile dene, polling rate 1000 dene mesela. Kablolu dene. Sorunu senin çözmen lazım.
Önce drop sorunu çözmek lazım @SunseTTime Yardımcı olacaktır.
Peki yapılacak ayarlar bu kadar değil mi? Başka bios, windows ayarı yapmama gerek var mı?
Önce drop sorunu çözmek lazım @SunseTTime Yardımcı olacaktır.
Ayar olarak başka bir şeye gerek yok evet.
Aygıt yöneticisi SS atar mısın bir de @kulesogutucu
![]()
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.pcstonks.ru
Şu programı 10-15 dk çalıştır, yanda HWiNFO sensörler açık kalsın, CPU+RAM sıcaklıkları SS atarsan bakalım. Programı açtıktan sonra Memory kısmından Auto basıp start basman yeterli.
kurdum. Şimdi ne yapayım? (aygıt yöneticisinde gözükmüyor)Eki Görüntüle 187888
@kulesogutucu Şu siteden Chipset son sürümü kur, ASUS setup seç setup olarak, sonra sistemi Restartla. @kulesogutucu