R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

Test sonucunu atabilir misin kapatmadiysan?

Degerlerin cok oynamamasi lazim VT3'te.
Hocam, kapattım maalesef.

Keşke söyleseydiniz test sonucu at diye ama değerler aynıydı.

Hocam, kapattım maalesef.

Keşke söyleseydiniz test sonucu at diye ama değerler aynıydı.
Haklisin, atladik orayi. Next time diyelim. -35 nasil gidiyor? Ornek 1.04 * 10^10 gidiyorsa 1.05 - 1.04 sorun yapmaz, ama 7.29 10^09 gibi degerlere duserse sorun o halde.

Haklisin, atladik orayi. Next time diyelim. -35 nasil gidiyor? Ornek 1.04 * 10^10 gidiyorsa 1.05 - 1.04 sorun yapmaz, ama 7.29 10^09 gibi degerlere duserse sorun o halde.
-35 daha yapmadım, birazdan başlatacağım onu. Hocam, scalar'ı 10X yapsak ne olur?

-35 daha yapmadım, birazdan başlatacağım onu. Hocam, saçları 10X yapsak ne olur?
O scaler olayi dedigim degerlere bagli, performans vermez durduk yere. 8X bak, dusus varsa 10X dene.

Verdiğiniz rakamları hiç anlamadım hocam.

Verdiğiniz rakamları hiç anlamadım hocam.
VT3'de asagida yaziyor ya, test halindeyken. O rakamlar. Rakamlar direkt o olacak diye bir kaide yok zaten, hangi sayi geliyorsa orada -0.1/+0.1 civari gelebilir problem olmaz, asil problem sayilar sapittiginda oluyor.

Testi başlatıyorum tekrardan.

@shiiw Force ile 8000-8200 MT/s denenebilir, A-Die var. IMC verebilir belki. 6200'de Gear kapatılabilir.

Testi başlatıyorum tekrardan.

Sadece 1 defa vereceğim, yoksa çok uğraştırır. İlk 8200 dene, VT3 hata verirse 8000 MT/s çekip dene. Memory multiplier x82.00 bırakacaksın. UCLK=MCLK/2 ayarlanacak. PBO -15 falan bırak istersen, -35 yüksek frekansta hata verebilir. @demjr Bunları girip özet ekranı at, Boot ederse A1-B1 iletirsin. ARd Auto bırak, 0 açamaz. Gear açık kalsın ilk. Burst 1X-1X dursun, Bias Auto kalabilir. 0-1 denemedim 1:2 modda. VMisc 1.2 ver ekstradan. Nitro 1-3-1 kalmalı, 1-3-1 altı açılamaz.

Bank Refresh Mode Normal bak. @demjr TCCDL'leri sırasıyla 16-64-32 bırak. tCK 3-3 yerine 4-4 kalmalı ilk etapta. 1:2 modu zorlar.

Son düzenleme:
Hocam, bu şekilde yaparsam, daha düşük gecikme alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…