KS KS demjr 69 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.578 Beğeniler 716 Dün 01:00 #521 Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. shiiw dedi: 8000'in bootu fazla suruyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Bende kısa sürdü 8200'ün bootu.
Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. shiiw dedi: 8000'in bootu fazla suruyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Bende kısa sürdü 8200'ün bootu.
S shiiw 20 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 518 Çözümler 1 Beğeniler 264 Dün 01:01 #522 demjr dedi: Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor olabilir 1.62, VDDQ'da vermen lazim, 2 dakika surdugu oluyor bende bazen fazlada olabilir olcmedim.
demjr dedi: Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor olabilir 1.62, VDDQ'da vermen lazim, 2 dakika surdugu oluyor bende bazen fazlada olabilir olcmedim.
KS KS demjr 69 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.578 Beğeniler 716 Dün 01:03 #523 shiiw dedi: Yetmiyor olabilir 1.62, VDDQ'da vermen lazim, 2 dakika surdugu oluyor bende bazen fazlada olabilir olcmedim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar vermem lazım VDDQ'ya?
shiiw dedi: Yetmiyor olabilir 1.62, VDDQ'da vermen lazim, 2 dakika surdugu oluyor bende bazen fazlada olabilir olcmedim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar vermem lazım VDDQ'ya?
S shiiw 20 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 518 Çözümler 1 Beğeniler 264 Dün 01:04 #524 demjr dedi: Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Bende kısa sürdü 8200'ün bootu. Genişletmek için tıkla... 1.65 dene, olmazsa VDDQ verirsin.
demjr dedi: Hocam, kayıtlı ayarların üzerin sadexe Gear Mode'u disabled yapıp, 1.62 verdim ama siyah ekran alıyorum. Hocam, kaç dakika beklemem lazım ortalama? Ben şu an 6200 CL26 yapıyorum ama Gear mode kapalı ve 1.62 verdim. Bende kısa sürdü 8200'ün bootu. Genişletmek için tıkla... 1.65 dene, olmazsa VDDQ verirsin.
KS KS demjr 69 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.578 Beğeniler 716 Dün 01:05 #525 shiiw dedi: 1.65 dene, olmazsa VDDQ verirsin. Genişletmek için tıkla... Umarım siyah ekran yemem gene.
shiiw dedi: 1.65 dene, olmazsa VDDQ verirsin. Genişletmek için tıkla... Umarım siyah ekran yemem gene.
S shiiw 20 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 518 Çözümler 1 Beğeniler 264 Dün 01:06 #526 demjr dedi: Umarım siyah ekran yemem gene. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz.
KS KS demjr 69 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.578 Beğeniler 716 Dün 01:12 #527 shiiw dedi: Denemeden bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef.
shiiw dedi: Denemeden bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef.
S shiiw 20 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 518 Çözümler 1 Beğeniler 264 Dün 01:20 #528 demjr dedi: Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef. Genişletmek için tıkla... VDDQ arttirir denersin, en son stabil oldugunu dusundugun ayari bulup voltaj dusurmeye bakarsin tekrardan. demjr dedi: Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Clear Cmos'a switch bagladim ben artik.
demjr dedi: Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef. Genişletmek için tıkla... VDDQ arttirir denersin, en son stabil oldugunu dusundugun ayari bulup voltaj dusurmeye bakarsin tekrardan. demjr dedi: Hocam, benim Clear Cmos bazen oluyor bazen olmuyor neden? Mesela şu an oldu. Neyse, yarın devam ederiz artık. Bugünlük yeter. Son 1.65 denedim, umarım olur. Bu da yemedi galiba. Yemedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Clear Cmos'a switch bagladim ben artik.
KS KS demjr 69 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.578 Beğeniler 716 Dün 01:24 #529 shiiw dedi: VDDQ arttirir denersin, en son stabil oldugunu dusundugun ayari bulup voltaj dusurmeye bakarsin tekrardan. Clear Cmos'a switch bagladim ben artik. Genişletmek için tıkla... Alacağım ondan. @X99 hocam, linkini vermişti bana. Hocam, 1.65 yemedi, şimdi VDDQ'yu arttırırken 1.65 kalacak mı halen? Gear Mode kapalı kullanmak harbi zorladı beni. Kaç kere Clear Cmos attım ya.
shiiw dedi: VDDQ arttirir denersin, en son stabil oldugunu dusundugun ayari bulup voltaj dusurmeye bakarsin tekrardan. Clear Cmos'a switch bagladim ben artik. Genişletmek için tıkla... Alacağım ondan. @X99 hocam, linkini vermişti bana. Hocam, 1.65 yemedi, şimdi VDDQ'yu arttırırken 1.65 kalacak mı halen? Gear Mode kapalı kullanmak harbi zorladı beni. Kaç kere Clear Cmos attım ya.
A Ayhan Dönmez 27 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.648 Makaleler 1 Çözümler 78 Beğeniler 18.391 Dün 01:26 #530 demjr dedi: Alacağım ondan. @X99 hocam, linkini vermişti bana. Hocam, 1.65 yemedi, şimdi VDDQ'yu arttırırken 1.65 kalacak mı halen? Genişletmek için tıkla... Gear kapalıyı boşver, sen açık kullan. Kapalı yüksek istiyor hepsini.
demjr dedi: Alacağım ondan. @X99 hocam, linkini vermişti bana. Hocam, 1.65 yemedi, şimdi VDDQ'yu arttırırken 1.65 kalacak mı halen? Genişletmek için tıkla... Gear kapalıyı boşver, sen açık kullan. Kapalı yüksek istiyor hepsini.