KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:03 #631 @Ayhan Dönmez hocam, bu ayarlardan bir sorun çıkar mı?
A Ayhan Dönmez 34 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.965 Makaleler 1 Çözümler 79 Beğeniler 18.835 Dün 22:04 #632 demjr dedi: @Ayhan Dönmez hocam, bu ayarlardan bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama ekran gidip gelme yapabilir sürücü kaynaklı. Eski ayarlara geri dön, timing çok sıkmak iyi değil... Undervolt -30 kalsın...
demjr dedi: @Ayhan Dönmez hocam, bu ayarlardan bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama ekran gidip gelme yapabilir sürücü kaynaklı. Eski ayarlara geri dön, timing çok sıkmak iyi değil... Undervolt -30 kalsın...
KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:05 #633 Ayhan Dönmez dedi: Çıkmaz ama ekran gidip gelme yapabilir sürücü kaynaklı. Eski ayarlara geri dön, timing çok sıkmak iyi değil... Genişletmek için tıkla... Hocam, eskiden de oluyordu ama bilgisayarı kullanmadığım için çok dert etmiyordum.
Ayhan Dönmez dedi: Çıkmaz ama ekran gidip gelme yapabilir sürücü kaynaklı. Eski ayarlara geri dön, timing çok sıkmak iyi değil... Genişletmek için tıkla... Hocam, eskiden de oluyordu ama bilgisayarı kullanmadığım için çok dert etmiyordum.
KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:06 #634 2 saat 10 dakika test ettim bir hata almadım.
A Ayhan Dönmez 34 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.965 Makaleler 1 Çözümler 79 Beğeniler 18.835 Dün 22:06 #635 demjr dedi: Hocam, eskiden de oluyordu ama bilgisayarı kullanmadığım için çok dert etmiyordum. Genişletmek için tıkla... Eskiden de oluyorsa sorun başkadır... Kablo, monitör, ekran kartı ve işletim sistemi gözden geçir. TR_by kurup dene...
demjr dedi: Hocam, eskiden de oluyordu ama bilgisayarı kullanmadığım için çok dert etmiyordum. Genişletmek için tıkla... Eskiden de oluyorsa sorun başkadır... Kablo, monitör, ekran kartı ve işletim sistemi gözden geçir. TR_by kurup dene...
KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:06 #636 Ayhan Dönmez dedi: Eskiden de oluyorsa sorun başkadır... Kablo, monitör, ekran kartı ve işletim sistemi gözden geçir. TR_by kurup dene... Genişletmek için tıkla... Hocam, yarın temiz bir işletim sistemi kurup deneyeceğim.
Ayhan Dönmez dedi: Eskiden de oluyorsa sorun başkadır... Kablo, monitör, ekran kartı ve işletim sistemi gözden geçir. TR_by kurup dene... Genişletmek için tıkla... Hocam, yarın temiz bir işletim sistemi kurup deneyeceğim.
KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:07 #637 Duruma göre buraya geri dönüş yaparım.
A Ayhan Dönmez 34 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.965 Makaleler 1 Çözümler 79 Beğeniler 18.835 Dün 22:08 #638 demjr dedi: Duruma göre buraya geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... TR_by deneyip geri dönüş bildir... Rufus ile yazarken hiçbir kısmı tikleme, kurulduktan sonra 10 saniye bekleyip restart at. Sonraki prosedür aynı...
demjr dedi: Duruma göre buraya geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... TR_by deneyip geri dönüş bildir... Rufus ile yazarken hiçbir kısmı tikleme, kurulduktan sonra 10 saniye bekleyip restart at. Sonraki prosedür aynı...
KS KS demjr 76 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.752 Beğeniler 795 Dün 22:09 #639 Ayhan Dönmez dedi: TR_by deneyip geri dönüş bildir... Rufus ile yazarken hiçbir kısmı tikleme, kurulduktan sonra 10 saniye bekleyip restart at. Sonraki prosedür aynı... Genişletmek için tıkla... Bel ki çok fazla RAM ayarı yaptığım için Windows bozulmuş olabilir.
Ayhan Dönmez dedi: TR_by deneyip geri dönüş bildir... Rufus ile yazarken hiçbir kısmı tikleme, kurulduktan sonra 10 saniye bekleyip restart at. Sonraki prosedür aynı... Genişletmek için tıkla... Bel ki çok fazla RAM ayarı yaptığım için Windows bozulmuş olabilir.
A Ayhan Dönmez 34 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.965 Makaleler 1 Çözümler 79 Beğeniler 18.835 Dün 22:10 #640 demjr dedi: Bel ki çok fazla RAM ayarı yaptığım için Windows bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey mümkün... -35 ve RAM timing sınırda kullanma... Eski ayarlara ve -30 geri dön... Uzun test etmiyorsun, 3-5 saat yetersiz test süresi...
demjr dedi: Bel ki çok fazla RAM ayarı yaptığım için Windows bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey mümkün... -35 ve RAM timing sınırda kullanma... Eski ayarlara ve -30 geri dön... Uzun test etmiyorsun, 3-5 saat yetersiz test süresi...