Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Sende başka bir sorun var da hayırlısı. Baştan girmen lazım ayarları. PC'ciye bu sistemler toplatılmaması lazım, çok şüpheli.
demjr
Uzman
Hocam, sizce ne gibi bir sıkıntı var?Sende başka bir sorun var da hayırlısı. Baştan girmen lazım ayarları. PC'ciye bu sistemler toplatılmaması lazım, çok şüpheli.
Parça değiştirme mevzusu olduğunu sanmıyorum çünkü hep yanındaydım ben bilgisayarcının.
- Makaleler
- 1
Bu kısımları böyle güncelle:
@demjr Deminki ayarlara ek olarak bu kısımları bu şekilde değiştir, güncelle. Eğer düzgün Boot edemiyorsa geçmiş olsun.
Hocam, sizce ne gibi bir sıkıntı var?
Parça değiştirme mevzusu olduğunu sanmıyorum çünkü hep yanındaydım ben bilgisayarcının.
@demjr Deminki ayarlara ek olarak bu kısımları bu şekilde değiştir, güncelle. Eğer düzgün Boot edemiyorsa geçmiş olsun.
demjr
Uzman
Neden geçmiş olsun hocam?Bu kısımları böyle güncelle:
Eki Görüntüle 261943
Eki Görüntüle 261945
Eki Görüntüle 261946
- Makaleler
- 1
Probleme işaret eder. Soğutucu çok sıkılmış olabilir, montajda sorun olabilir. Boot etmemesi için hiçbir sebep yok, eğer adımları düzgün yaptığına eminsen.
demjr
Uzman
İlk attığınız ayarları deniyeyim mi yoksa bu ayaları mı deniyeyim.Probleme işaret eder. Soğutucu çok sıkılmış olabilir, montajda sorun olabilir. Boot etmemesi için hiçbir sebep yok, eğer adımları düzgün yaptığına eminsen.
- Makaleler
- 1
İlk attığınız ayarları deniyeyim mi yoksa bu ayaları mı deniyeyim.
İlk attığım ayarlardan sadece bu 3 menüyü son attığım gibi güncelle. Diğerlerinde sorun yok. En son Yes dedikten sonra Train edip 6000 MT/s 1:1 mod alması lazım. Almıyorsa montaj tekrarı lazım. Bellek kontrolcü bu kadar çöp denk gelmiş olamaz.
demjr
Uzman
Deniyorum hocam.İlk attığım ayarlardan sadece bu 3 menüyü son attığım gibi güncelle. Diğerlerinde sorun yok. En son Yes dedikten sonra Train edip 6000 MT/s 1:1 mod alması lazım. Almıyorsa montaj tekrarı lazım. Bellek kontrolcü bu kadar çöp denk gelmiş olamaz.
tRRD_S 32 olmuyor hocam. Maksimun 20 oluyor.İlk attığım ayarlardan sadece bu 3 menüyü son attığım gibi güncelle. Diğerlerinde sorun yok. En son Yes dedikten sonra Train edip 6000 MT/s 1:1 mod alması lazım. Almıyorsa montaj tekrarı lazım. Bellek kontrolcü bu kadar çöp denk gelmiş olamaz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Deniyorum hocam.
tRRD_S 32 olmuyor hocam. Maksimun 20 oluyor.
TRRDS 8, TRRDL 8, TFAW 32. Düz EXPO aç kullan diyeceğim ama 5600 1:2 mod. Düzgün girebilmen lazım.
Düz EXPO da kullanılabilecek bir vaziyette değil yani sende. Bunları girip Boot ettireceksin mecburen.
Deniyorum hocam.
@demjr Ben karıştırmışım bu arada o kısmı, düzelteceğim bir saniye.
Deniyorum hocam.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Bilgisayar parçaları kargodan gelince ne yapılmalı?
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-
-