Lian Li'de tek Lancool 207 Digital olana sicak bakiyorum. Akvaryum benlik degil pek, NZXT H5 Flow 2024'ten yana kullanacagim tercihi.
Lian Li'de tek Lancool 207 Digital olana sicak bakiyorum. Akvaryum benlik degil pek, NZXT H5 Flow 2024'ten yana kullanacagim tercihi.
Thermaltake The Tower 300 kasayı seçme sebebim 420mm sıvı soğutma desteği ve M-Atx desteklemesi. NZXT'nin kasasıda 420mm destekliyor.Lian Li'de tek Lancool 207 Digital olana sicak bakiyorum. Akvaryum benlik degil pek, NZXT H5 Flow 2024'ten yana kullanacagim tercihi.
H5'ler uste 280 destek veriyor en fazla. On kisma 360'lik giriyor.Thermaltake The Tower 300 kasayı seçme sebebim 420mm sıvı soğutma desteği ve M-Atx desteklemesi. NZXT'nin kasasıda 420mm destekliyor.
Hocam, bilgisayarı kurduktan sonra buraya bir fotoğraf attında gözümüz şenlensin.H5'ler uste 280 destek veriyor en fazla. On kisma 360'lik giriyor.
İnsanın ister istemez içinde kalıyor maalesef ama Timing'leri iyi sıktığım için az çok tolere edebiliyorum. @Haluk Albayrak hocam, ZenTimings nasıl sizce?
Benim sistemin pek bir makarasi yok. Buna daha cok yakisiyor.Hocam, bilgisayarı kurduktan sonra buraya bir fotoğraf attında gözümüz şenlensin.
Çok güzel duruyormuş gerçekten.Benim sistemin pek bir makarasi yok. Buna daha cok yakisiyor.
Hocam, tRAS ve tRC düşürebilirsiniz bence. Timing'leri biraz sıksanız daha iyi performans alırsınız bence.