demjr 94
Üstün
Şu an tRP 32 ve tRTP 10 demiyorum hocam. 48-62 stabil bende normalde.tRC 66 dene istersen, sonra dusurursun geri istersen 62'ye.
Şu an tRP 32 ve tRTP 10 demiyorum hocam. 48-62 stabil bende normalde.tRC 66 dene istersen, sonra dusurursun geri istersen 62'ye.
Şu an tRP 32 ve tRTP 10 demiyorum hocam. 48-62 stabil bende normalde.
Siz dediyseniz RAM'lere 2V bile veririm.
Siz dediyseniz RAM'lere 2V bile veririm.
Hocam, gene kastı maalesef.
Eki Görüntüle 276598
Sorun PBO'da olabilir mi acaba? @shiiw @Ayhan Dönmez
PBO'yu default'a aldım ama gene kastı. Şimdi hangi ayara çekmem gerektiğini tam bilmiyorum açıkcası.
@Ayhan Dönmez hocam, 8X yaptım bel ki düzelir diye ama maalesef o da işe yaramadı. Düzeltmem gereken bir ayar var mı?
Şimdi deniyorum hocam ama Control Line yok benim BİOS'ta.FCLK 2067 dene.
tRFC2 403 dene.
WRSCL 4.
VDDG 1.05.
Control Line 1, PBO -25.
Nitro ayari o, Advanced > Amd Overcloking > DDR Options'ta olmasi lazim. 1/2/1 deneyeceksin yani.Şimdi deniyorum hocam ama Control Line yok benim BİOS'ta.
O ayarı yapmadım ama genede kastı.Nitro ayari o, Advanced > Amd Overcloking > DDR Options'ta olmasi lazim. 1/2/1 deneyeceksin yani.
Sorunu Apex'te yasadigini soyledin, CS temiz demistin en son. Oyun kaynakli olmasi daha muhtemel.
Ayarları stock yapınca yağ gibi aktı hocam, bende anlamadım bu işten bir şeySorunu Apex'te yasadigini soyledin, CS temiz demistin en son. Oyun kaynakli olmasi daha muhtemel.