Siz dediyseniz RAM'lere 2V bile veririm.

Hocam, gene kastı maalesef.

1787953561531.webp

Sorun PBO'da olabilir mi acaba? @shiiw @Ayhan Dönmez

PBO'yu default'a aldım ama gene kastı. Şimdi hangi ayara çekmem gerektiğini tam bilmiyorum açıkcası.

@Ayhan Dönmez hocam, 8X yaptım bel ki düzelir diye ama maalesef o da işe yaramadı. Düzeltmem gereken bir ayar var mı?

Son düzenleme:
Siz dediyseniz RAM'lere 2V bile veririm.

Hocam, gene kastı maalesef.

Eki Görüntüle 276598
Sorun PBO'da olabilir mi acaba? @shiiw @Ayhan Dönmez

PBO'yu default'a aldım ama gene kastı. Şimdi hangi ayara çekmem gerektiğini tam bilmiyorum açıkcası.

@Ayhan Dönmez hocam, 8X yaptım bel ki düzelir diye ama maalesef o da işe yaramadı. Düzeltmem gereken bir ayar var mı?

FCLK 2067 dene.

tRFC2 403 dene.

WRSCL 4.

VDDG 1.05.

Control Line 1, PBO -25.

Anladım gerçekten, çok saçma.

Sorunu Apex'te yasadigini soyledin, CS temiz demistin en son. Oyun kaynakli olmasi daha muhtemel.
Ayarları stock yapınca yağ gibi aktı hocam, bende anlamadım bu işten bir şey :D

En son silip, tekrar deneyeceğim.

Control line 1 yaptım ama gene anlık takılmalar oldu.

Oyunu sildim ve tekrardan yüklüyorum.

@Ayhan Dönmez ve @shiiw hocam, sorun IOMMU kapalı olduğundan dolayı oluyormuş. Easy Anti-Cheat yazılımı stabil olmadan çalışamıyormuş meğersem. Siz daha önceden Vanguard ve Faceit oynayacaksan aç demiştiniz, oradan aklıma geldi IOMMU açıp denemek.

Easy Anti-Cheat, Vanguard ve Faceit kullanan oyunlara dikkat edin :D

Son düzenleme:
Anladım gerçekten, çok saçma.

Ayarları stock yapınca yağ gibi aktı hocam, bende anlamadım bu işten bir şey :D

En son silip, tekrar deneyeceğim.

Control line 1 yaptım ama gene anlık takılmalar oldu.

Oyunu sildim ve tekrardan yüklüyorum.

@Ayhan Dönmez ve @shiiw hocam, sorun IOMMU kapalı olduğundan dolayı oluyormuş. Easy Anti-Cheat yazılımı stabil olmadan çalışamıyormuş meğersem. Siz daha önceden Vanguard ve Faceit oynayacaksan aç demiştiniz, oradan aklıma geldi IOMMU açıp denemek.

Easy Anti-Cheat, Vanguard ve Faceit kullanan oyunlara dikkat edin :D
FACEIT'i bilmiyorum da Vanguard IOMMU zorunlu degildi sanirsam. Normalde surekli acik kaliyor Vanguard arkada, IOMMU cart curt acik birakirsan oyuna girince aciliyor sadece. Guzel olmus ama, sorununu cozmussun sonunda.

Zaten en basinda Apex'te olmasi iskillendirdi. CS'de bozmayan ayarlarin Apex'te bozulmasi garip geldi. Reddit'te bir kac yazi okumustum. Realtek ethernet portu dahi sorun yapiyor diyorlardi.