Birkaç gün Disable kalsın istersen, günde 1 kere PC açıyorsun zaten, sonrasında Auto çek geri, direkt bastığın gibi açılır sonrasında. Bir de PBO yap bunların üzerine verdiğim ayarlar ile, OCCT CPU+RAM Extreme+Large 1 saat de ona bırak. Sonrasında kullanabilirsin. Windows debloat için de link rehber attım sana, yapılışını da anlattım, onları da yap.

Birkaç gün disable kalsın istersen, günde 1 kere PC açıyorsun zaten, sonrasında Auto çek geri, direkt bastığın gibi açılır sonrasında. Bir de PBO yap bunların üzerine verdiğim ayarlar ile, OCCT CPU+RAM Extreme+large 1 saat de ona bırak. Sonrasında kullanabilirsin. Windows debloat için de link rehber attım sana, yapılışını da anlattım, onları da yap.

Tamamdır hocam gerçekten çok teşekkür ederim yine bir şey olursa yazarım buradan size.

Birkaç gün disable kalsın istersen, günde 1 kere PC açıyorsun zaten, sonrasında Auto çek geri, direkt bastığın gibi açılır sonrasında. Bir de PBO yap bunların üzerine verdiğim ayarlar ile, OCCT CPU+RAM Extreme+large 1 saat de ona bırak. Sonrasında kullanabilirsin. Windows debloat için de link rehber attım sana, yapılışını da anlattım, onları da yap.

Merhaba hocam tekrardan OCCT testi yaptım sorunsuz bitti.

Dosya Ekleri

• saafdf.webp
    saafdf.webp
    860,8 KB · Görüntüleme: 33
Tamamdır hocam gerçekten çok teşekkür ederim yine bir şey olursa yazarım buradan size.

Merhaba hocam tekrardan OCCT testi yaptım sorunsuz bitti.
+100 -20 ayarlayabildiysen o şekil kullanabilirsin, MCR-PDM 2 gün disable kalsın, sonra auto çek ikisini tekrar. 15 günde bir ayarla oradan tekrar train etsin RAM'leri, Memory Context'in altında öyle bir seçenek getirdi MSI. @Dwit