Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Tearing veya kare atlaması sonucu görüntüdeki bozunmalar sizi rahatsız ediyor bence. V-sync açın veya FPS sabitleyici kullanın. Göremediğiniz FPS size yarar değil, zarar getirir.
Tearing veya kare atlaması sonucu görüntüdeki bozunmalar sizi rahatsız ediyor bence. V-Sync açın veya FPS sabitleyici kullanın. Göremediğiniz FPS size yarar değil, zarar getirir.
Diğer konularına baktım bana psikolojik bir sorun gibi bile geldi.
@ggbye FPS zaten çok yüksek ve dalgalı olduktan sonra yüksek olması hiçbir fayda sağlamıyor. Sabitleyici kullanmak daha mantıklı. Başka oyunlarda oluyor mu?
ggbye
Başarılı
Diğer konularına baktım bana psikolojik bir sorun gibi bile geldi.
@ggbye FPS zaten çok yüksek ve dalgalı olduktan sonra yüksek olması hiçbir fayda sağlamıyor. Sabitleyici kullanmak daha mantıklı. Başka oyunlarda oluyor mu?
BenQ 540Hz kullanıyorum. Windows 11'den 10 geçtim ve Windows 10 540Hz desteklemiyor. Birkaç forumda overclokla 540Hz oluyor, normalde panel 500Hz olarak geliyormuş ve sorun yaratabilir gibi birkaç bilgi okumustum. Ben de monitör ayarlarından 500Hz olarak ayarladım. Windows zaten 500Hz oyun içi kendi FPS sınırlaması var mı, 497 mi sabitlesem 510 civarına mı? Ve monitörümde DyAc2 ve ama ayarları mevcut DyAc2 premium ama ayarını ise high olarak kullanıyorum. Onda premium var bilginiz var mı bu konu hakında?
Son düzenleyen: Moderatör:
BenQ 540Hz kullanıyorum. Windows 11'den 10 geçtim ve Windows 10 540Hz desteklemiyor. Birkaç forumda overclokla 540Hz oluyor, normalde panel 500Hz olarak geliyormuş ve sorun yaratabilir gibi birkaç bilgi okumustum. Ben de monitör ayarlarından 500Hz olarak ayarladım. Windows zaten 500Hz oyun içi kendi FPS sınırlaması var mı, 497 mi sabitlesem 510 civarına mı? Ve monitörümde DyAc2 ve ama ayarları mevcut DyAc2 premium ama ayarını ise high olarak kullanıyorum. Onda premium var bilginiz var mı bu konu hakında?
Maalesef bu tarz monitorler hakkinda fazla bilgim yok. Oyun içi FPS ortalaması kaç ise oraya sabitleyiniz sürekli düşüş olmasını istemezsiniz.
ggbye
Başarılı
Maalesef bu tarz monitorler hakkinda fazla bilgim yok. Oyun içi FPS ortalaması kaç ise oraya sabitleyiniz sürekli düşüş olmasını istemezsiniz.
Valorant sağı solu belli değil ki. 490 en düşük gördüm, en yüksek 1100 falan. Ne olacağı hiç belli değil yani.
- Makaleler
- 4
FPS sınırlaması, monitör Hz'nin altına yapılır. 500 Hz ayarladıysanız 498 FPS'e sabitlemek hem gecikme hem de VRR aralığında kalması için monitörün gereklidir.BenQ 540Hz kullanıyorum. Windows 11'den 10 geçtim ve Windows 10 540Hz desteklemiyor. Birkaç forumda overclokla 540Hz oluyor, normalde panel 500Hz olarak geliyormuş ve sorun yaratabilir gibi birkaç bilgi okumustum. Ben de monitör ayarlarından 500Hz olarak ayarladım. Windows zaten 500Hz oyun içi kendi FPS sınırlaması var mı, 497 mi sabitlesem 510 civarına mı? Ve monitörümde DyAc2 ve ama ayarları mevcut DyAc2 premium ama ayarını ise high olarak kullanıyorum. Onda premium var bilginiz var mı bu konu hakında?
- Makaleler
- 4
Farenin frekansı yüksek olduğundan işlemciyi boğuyor olamazsın değil mi?
ggbye
Başarılı
Farenin frekansı yüksek olduğundan işlemciyi boğuyor olamazsın değil mi?
1K kullanıyorum. R7 9800X3D beslemeyecekse neden üretildi ki bunlar? Ayrıca Valorant RAW input açmak zorunlu kılındı.
- Makaleler
- 4
%1değerlerin ne durumdaydı?1K kullanıyorum. R7 9800X3D beslemeyecekse neden üretildi ki bunlar? Ayrıca Valorant RAW input açmak zorunlu kılındı.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-