Çok teknik anlayan biri değilim normal şartlarda sadece kullanıcı ve oyuncuyum bazı şeyleri anlayamayıp açıklayamadıysam kusuruma bakmayın,
@Caner Uncu, ekran kartı değiştirip deniyemedim boşta müsait kart bakıyorum.
@Xbox 360E, 577 versiyon bu olayı yabancı sitelerdemi ne gördüm sanırım daha denemedim ama DDU ile silip bunumu yüklemem lazım yoksa temiz format atıpmı kurmak lazım.
@Ayhan Dönmez, ekran kartı ASUS astral 5090 riser dediğin tik takma olayı sanırım ama ondan kullanmıyorum normal standart yatay kurulumda, anakart ASUS ROG STRIX X870E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX, RAM'ler G.Skill 64 GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL30 Dual, BIOS daha kendi sitesinden yeni en son sürümü neyse direk ona güncellemesini yaptım, farklı bir priz olayında denemedim ama eski sistemimde bağlantı aynı yerden geliyor ve eski sistemde drop olayı yoktu(bu arada eski sistem derken komple her şeyi değiştirdim eskiden kalan parça yok)son olarak da tek kablo kullanıyorum sistemide Vatan Bilgisayar'dan tek tek parçaları alıp montajı onlar yapıp verdi.
@rtx2060, kullandığım mouse ASUS ROG STRIX spatha X sorgulama hızından bahsediyorsan 1000'de kullanım şu anda.
@Ayhan Dönmez, Wi-Fi ve BT modüllerini araştırıp kapatacağım.
Güç yönetimi yüksekde onu dengeliye alıyorum.
Mouse ayarlarını ve NVIDIA App genel ayarlarını resim olarak ekledim.
Sistem;
Kasa: ASUS GX601 ROG STRIX Helios fanlı e-ATX oyuncu kasası.
Anakart: ASUS ROG STRIX X870E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart.
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D sekiz çekirdek 4.7 GHz işlemci.
Ekran kartı: ROG astral GeForce rtx™ 5090 32 GB GDDR7 OC Edition.
M.2: Samsung 9100 Pro MZ-VAP2t0bw PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD.
Hard disk: Seagate ST10000VE001 10TB SATA 3.0 7200RPM 256MB 3.5" dahili disk.
Sıvı soğutma: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme 360mm Intel-AMD uyumlu işlemci sıvı soğutucu.
RAM: G.Skill 64 GB (2x32) Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL30 Dual RAM.
Güç kaynağı: ASUS ROG-Thor gamıng 1000W 80Plus Platinium auro Sync & OLED ekran güç kaynağı.