PSU'dan çok anladığımdan değil fakat alacağın ürünün kaliteli olduğuna emin ol derim. Sırf ROG etiketi var diye aynı fiyata daha üst tier PSU'dan olma. Zaten kasada görmeyeceğin bir parça PSU. Etikete değil kaliteye yönelik alım yapman tavsiyemdir. RAM konusu ayhan hocaya havale. 24'lük RAM'lerin 16'ya kıyasla farklı muhabbetleri vardı diye hatırlıyorum.

O kadar ROG yapmışsın. Fanlara nereden baksan 10-15 bin harcayacaksın. Bir set 5 bin TL aşağı yukarı. Direkt ROG Hyperion kasa al daha iyi.
Hyper kasa hoşuma gitmiyor, çok ütopik duruyor.

PSU'dan çok anladığımdan değil fakat alacağın ürünün kaliteli olduğuna emin ol derim. Sırf ROG etiketi var diye aynı fiyata daha üst tier PSU'dan olma. Zaten kasada görmeyeceğin bir parça PSU. Etikete değil kaliteye yönelik alım yapman tavsiyemdir. RAM konusu ayhan hocaya havale. 24'lük RAM'lerin 16'ya kıyasla farklı muhabbetleri vardı diye hatırlıyorum.
Araştırdığım kadarıyla iyi ama ben de tam bilmiyorum.

@Ayhan Dönmez 24x2 RAM ile 16x2 standart kullanıcıyı etkiler mi hocam? Ne tarz ayar farklılıkları olur?

6000 CL30 olduğu için çok fark olmaz da düz EXPO aktif edince Mixed algoritmaya alırsa Boot etmeyebilir. 2x24 sıkıntılı o konuda, anakarta bağlı. Normal modda train ederse sorun olmaz. Elle ayarlaması gerekebilir. Eskiden olsa bu ayrım yoktu ve sorun olmazdı.

Çok teşekkür ederim. Peki, geri kalan parçalar için ne düşünüyorsunuz?

Sorunsuz, bütçe ve ekosistem dahilinde alınabilir. Sorun yaşamazsın, montajdaki inceliklere dikkat edilirse eğer. Lian Li'deki durumları biliyor olman lazım, sorun yaşayanlar var. ''Wireless'' olanlarda diyeyim.

ROG zaten Overkill, senin tercihin. Aynı fiyata daha iyisi veya daha üst segment, iç bileşen kalitesi anlamında daha iyi olan ürünler var, Tier olarak da aynı şekilde. Bu A- ise aynı fiyata A+'sını alırsın ama adında ROG yazmaz.

ROG ürünleri her daim Overpriced olmuştur, verilen fiyata genelde sundukları hizmet ya da deneyim yetersiz diyeyim. ROG alayım kafam rahat etsin, ekosisteme dahil edeyim mantığında alman uygun olur. Hiçbir forumda ROG tavsiye edildiğini göremezsin kolay kolay. Anakartta mecburen ediyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok diyeyim stabilite anlamında, özellikle AM5 kapsayarak konuşursam. @lxOnurM