R7 9800X3D'nin boşta 50 derece olması normal mi?

Hocam, aktif soğutma işini bir türlü çözemesim çünkğ kasada sabitleyecek bir yer yok RAM'leri.

Hocam, uçak motoru gibi çalışmasa dert rtmem zaten.

Hocam, aktif soğutma işini bir türlü çözemesim çünkğ kasada sabitleyecek bir yer yok RAM'leri.

İkisinden biri düşünülebilir aktif soğutma. Arctic ters monte 200 W çekme potansiyeli var. @demjr

Hocam, 50 derece olması çok canımı sıkıyor boşta. Çok ses yapıyor.

Fan ayarı yapılacak, dahili grafik kapatılacak. Ters monte edemedin ve Tower kasa. Seni bu konuda uyarmıştım, 50 derece boşta olması sorun değil ama. Sadece fan ayarı ona göre yapılacak. @Eagles hoca ayarlarını iletecektir, kendi konusu da vardı. Bu mimaride fanlar baş ağrıtıyor, elle ayarlaman lazım. Dahili grafik kapatırsan ve VSOC düşürürsen boşta 45 sabitleyebilir.

Hocam, Ram'leri o şekil koyamıyorum kasama. O küçük soğutucular sığmıyor.

Son düzenleme:

Kasanın içi püfür püfür olsun bir de ekran kartının üstüne dik şekilde ramlere üfleyecek şekilde fan koy geçici olarak bu şekilde halledebilirsin zaten sonuçta kasayı sen her Allah'ın günü açmıyorsun kasayı sallayıp devirmezsen hiçbir şey olmaz. He şöyle yok saçma durmasın estetik dursun diyorsan da @Ayhan Dönmez 'in attığı daha uyumlu daha estetik bir şey bakabilirsin. Isınmayan şey kalmadı sistemde arkadaş!

Tamamdır hocam bir bakayim.

Hocam, undervolt ayarları vermeniz mümkün mü?

9850X3D genelde 30W civarı çekiyor, LF 2 420mm ile 42 derece seyrediyorum boşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…