- Makaleler
- 1
Hocam, görsel atamıyorum ama işleöci 122W çekiyor.
Daha PBO ayarı yapmadım.
Pump ters monte ile bu mümkün sende. Aynı soğutucu. @demjr
Hocam, görsel atamıyorum ama işleöci 122W çekiyor.
Daha PBO ayarı yapmadım.
Hocam, aktif soğutma işini bir türlü çözemesim çünkğ kasada sabitleyecek bir yer yok RAM'leri.OCCT 47 ise fena değil ama yine istediğin performansı elde edemezsin OC yapacaksan. Tercih ettiğin kasa çok uygun değil bu tarz işlere bence, aktif soğutma sana şart. VRM fan kurtarmaz. RGB'leri kapatırsan 2-3 derece oradan kısar.
Hocam, uçak motoru gibi çalışmasa dert rtmem zaten.Şu boştaki durumu insanların takıntı etmesini halen anlam veremiyorum arkadaş. Yükteki değerlerine bakılır genel anlam itibariyle sorun var mı yok mu diye, elindeki soğutucu da montaj şekline bağlı olarak da performansı harbi geçerli değişken. 87 derece normal gibi, çok güçlü ve bol bol güç tüketen bir işlemci, beklenir.
Hocam, aktif soğutma işini bir türlü çözemesim çünkğ kasada sabitleyecek bir yer yok RAM'leri.
Hocam, uçak motoru gibi çalışmasa dert rtmem zaten.
Hocam, 50 derece olması çok canımı sıkıyor boşta. Çok ses yapıyor.Pump ters monte ile bu mümkün sende. Aynı soğutucu. @demjr
Eki Görüntüle 257918
Eki Görüntüle 257919
Hocam, 50 derece olması çok canımı sıkıyor boşta. Çok ses yapıyor.
Kasanın içi püfür püfür olsun bir de ekran kartının üstüne dik şekilde ramlere üfleyecek şekilde fan koy geçici olarak bu şekilde halledebilirsin zaten sonuçta kasayı sen her Allah'ın günü açmıyorsun kasayı sallayıp devirmezsen hiçbir şey olmaz. He şöyle yok saçma durmasın estetik dursun diyorsan da @Ayhan Dönmez 'in attığı daha uyumlu daha estetik bir şey bakabilirsin. Isınmayan şey kalmadı sistemde arkadaş!Hocam, aktif soğutma işini bir türlü çözemesim çünkğ kasada sabitleyecek bir yer yok RAM'leri.
Hocam, uçak motoru gibi çalışmasa dert rtmem zaten.
Tamamdır hocam bir bakayim.Fan ayarı yapılacak, dahili grafik kapatılacak. Ters monte edemedin ve Tower kasa. Seni bu konuda uyarmıştım, 50 derece boşta olması sorun değil ama. Sadece fan ayarı ona göre yapılacak. @Eagles hoca ayarlarını iletecektir, kendi konusu da vardı. Bu mimaride fanlar baş ağrıtıyor, elle ayarlaman lazım. Dahili grafik kapatırsan ve VSOC düşürürsen boşta 45 sabitleyebilir.
Tamamdır hocam bir bakayim.
Hocam, undervolt ayarları vermeniz mümkün mü?