- Makaleler
- 1
Hocam açıkçası bu sistemde anakarta çok eleştiri aldım insanlardan. B segment olduğu için fakat Asus anakart konusunda kararlı olduğum için başka çarem kalmıyor. Biliyorsunuz X870E-E bana gereksiz olacak. O yüzden tek seçenek bu anakart kalıyor. Ha tabii Gigabyte X870 Aorus Elite falan da alabilirim ama bu sefer de asıl istediğim sıvı soğutucu olan Asus'un sıvı soğutucusunu alamayacağım. Çünkü ekosistem bozuluyor. Yani her şey aslında şu Asus'un sıvı soğutucusunu alma isteğimden kaynaklanıyor. Onu almak istediğim için mecburen anakart da Asus olmak zorunda kalıyor. Yani her şey birbirine bağlı aslında. Bu yüzden mecburen böyle bir sistem toplamam gerekiyor. Bu sistemi bu şekilde topladığım zaman ben ne kaybetmiş olacağım, açıklayabilir misiniz? Her parça bazında bir açıklama bekliyorum. Mesela anakartı o benim attığım B850E'yi alınca ne kaybedeceğim? RAM'i, sıvı soğutucuyu da aynı şekilde. Merakla soruyorum yani.
Sisteme bunu ilave etmeni rica ediyorum, @Jumbum Bey'den stok bilgisi alın sipariş öncesi:
https://www.jumbum.com.tr/NF-2-ARGB-Black