XMP kapatıp denedim. Ayrıca RAM'lerin yerini değişerek ve tek RAM takarak da denedim. Format sonrası zaten kurulumu diğer SSD'ye yaptım, sorun devam etmekte. Az önce bir oyun oynarken yaklaşık 1 saat sonra yine aynı durum oldu fakat bu sefer sesler gitti, monitörde sinyal yok yazısı çıkmadı. Işığı yanıyordu fakat ekran siyahtı.
Şu an sorun tekrardan yaşandı. Bilgisayarı PSU üzerinden kapattım, açtığımda bu sefer ekran hiç gelmedi fakat açılış sesi geldi. Bir daha kapat aç yaptım yine aynı durum oldu 3.de düzeldi, ardından farklı bir oyuna girdim ve girdiğimle ekranın gitmesi bir oldu. 20-25 dakika sonra girdiğimde açılıyor, 1 saatlik oyun süresinin sonunda ekran gidiyor. Isı değerlerini takip ediyorum fakat olağanüstü bir alçalma yükselme yok çok garip bir sorun.
-FurMark testi başlattım, vk modda direk run dediğim zaman açıldı sorun yoktu, 8X MSAA açıp 2K bench açtığımda ekran gitti.
Tekrardan aynı şekilde FurMark test başlattım bu sefer yine ekran gitti fakat ekran kartının 4 fanı da %100 dönmeye başladı videosu var fakat yükleyemiyorum buraya. Korku komedi karışık bir durum yaşandı.