Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
Arctic LF III 360/420 modellerine bakabilirsin. O işlemci için sıvı soğutmadan başkası kullanılmamalı.Yoksa sıvı soğutma mı tavsiye edersiniz? Evet ise en sessiz hangisi? Ses benim için en önemli faktör.
Arctic LF III 360/420 modellerine bakabilirsin. O işlemci için sıvı soğutmadan başkası kullanılmamalı.
O kadar sıkıntılı bir işlemci değil, çift kule hava soğutma yeterli oluyor.
Orko
Yetkin
NH-U12A modeli 169 watt ısı yayan işlemcilere kadar yeterliymiş. 9950X3D ise 170Watt TDP değerine sahipmiş. Tam yük altında, tüm çekirdekler %100'de çalıştığında, yetmez gibi duruyor. Tam yük altında gürültü yapar muhtemelen. Ama oyun oynarken ve normal kullanımda bu değere çıkmayacağı için yeterli olur kısmen.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Linux kullanıyorum ve çok kod compile ediyorum. Genellikle tam yükte çalışacak. Sesten rahatsız oluyorum, özellikle fan sesinden. Ama sıvı soğutmanın pompa ve click sesi ile nasıl kıyaslanır bilemiyorum. O yüzden karar veremedim.NH-U12A modeli 169 watt ısı yayan işlemcilere kadar yeterliymiş. 9950X3D ise 170Watt TDP değerine sahipmiş. Tam yük altında, tüm çekirdekler %100'de çalıştığında, yetmez gibi duruyor. Tam yük altında gürültü yapar muhtemelen. Ama oyun oynarken ve normal kullanımda bu değere çıkmayacağı için yeterli olur kısmen.
Daha işlemciyi almadım bu arada. Ama NH-U12A'yi aldım. Satadabilirim veya başka toplama bilgisayar için tutabilirim. Ana bilgisayarım 9950X3D'li ve sessiz olmasını istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-