lowkey99

Becerikli
• R9 9950X3D
• ASUS TUF Gaming RTX 5090
• Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32GB) 6000MHz CL30
• ASUS ROG Strix 1200G AURA 1200W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı Güç Kaynağı
• ASUS ProArt X870E-Creator WiFi DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart
• ASUS ProArt LC 420 420mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu

Üstte belirttiğim sistemi kullanmaktayım ancak PUBG, Rust, FiveM ve Fortnite benzeri oyunlarda yoğun şekilde takılma, drop veya adına ne derseniz artık, sorun yaşıyorum. Onun dışında Valorant ve CS gibi FPS tarzı oyunlarda micro stutter oluyor. Defalarca format attım; EXPO kapalı, Resizable BAR kapalı ve güç planı dengelide olacak şekilde akla gelebilecek her şeyi araştırıp denedim ancak bir sonuç alamadım. Bunun dışında parçaları da tek tek test ettim; FurMark ve Memtest yaptım ancak bir sorun göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar mümkünse yardımcı olursa çok sevinirim.

@Ayhan Dönmez hocam merhaba umarim iyisindir. size benim sorunuma benzeyen konularda denk geldim bir bilginiz varsa musait oldugunda yardimci olabilir misin

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam plasebo mu bilmiyorum ama biraz daha rahat gibi onun disinda hala oluyor rahatsiz edici derecede bu arada dediginizi daha once denemistim hatta gen3'e kadar dusurdum ama duzelmemisti.

Chipset Revo ile silip, anakart ve AMD sitesinden indirip kurun. Ekran kartı NVIDIA sitesinden indirin. Son veya 2 alt sürümü denemek lazım. Donanım hızlanmalı GPU kapatın. Reset atın.

Chipset Revo ile silip, anakart ve AMD sitesinden indirip kurun. Ekran kartı NVIDIA sitesinden indirin. Son veya 2 alt sürümü denemek lazım. Donanım hızlanmalı GPU kapatın. Reset atın.

Pencereli oyunlar için iyileştirme kapatın. USB portlarında klawye ve mouse harici takılı ne var?

Pencereli oyunlar için iyileştirme kapatın. USB portlarında klawye ve mouse harici takılı ne var?

Hocam sadece gerekli seyler takili. Yani klavye, mouse ve kulaklık. Onun disinda mikrofon bir de ama kulaklık ve mouse kablosuz, ondan dolayi olur mu bilmiyorum. Bir de Bluetooth icin anten takili ama Bluetooth kapali da denemistim bir fark gorememistim.

Wi-Fi kapatığınızı ve kablolu bağlantı sağladığınızı düşünüyorum. Anakart üzerinde Wi-Fi çubuklarını sökün. Aygıt Yöneticisi yüksek duyarlılık süre ölçerini devre dışı bırakın.

Hocam sadece gerekli seyler takili yani klavye mouse ve kulaklık onun disinda mikrofon bir de ama kulaklık ve mouse kablosuz ondan dolayi olur mu bilmiyorum bir de Bluetooth icin anten takili ama Bluetooth kapali da denemistim bir fark gorememistim.

Şu an yanınızda olsaydım. Nokta atışı tespit ederdim. Video çekme şansınız var mı?

Wi-Fi kapatığınızı ve kablolu bağlantı sağladığınızı düşünüyorum. Anakart üzerinde Wi-Fi çubuklarını sökün. Aygıt Yöneticisi yüksek duyarşılık süre ölçerini devre dışı bırakın.

Şu an yanınızda olsaydım. Nokta atışı tespit ederdim. Video çekme şansınız var mı?

ReSize BAR şu an açık mı?

Hocam sadece gerekli seyler takili yani klavye mouse ve kulaklık onun disinda mikrofon bir de ama kulaklık ve mouse kablosuz ondan dolayi olur mu bilmiyorum bir de Bluetooth icin anten takili ama Bluetooth kapali da denemistim bir fark gorememistim.

Sorun olmaması gerek. Modem 2.4GHz kapatıp dener misiniz?

Son düzenleme:
Wi-Fi kapatığınızı ve kablolu bağlantı sağladığınızı düşünüyorum. Anakart üzerinde Wi-Fi çubuklarını sökün. Aygıt Yöneticisi yüksek duyarlılık süre ölçerini devre dışı bırakın.

ReSize BAR şu an açık mı?

Sorun olmaması gerek. Modem 2.4GHz kapatıp dener misiniz?

Hocam Ethernet ile bagliyim ReSize BAR ve above 4G decoding acik onun disinda Bluetooth'un cubuklari takili onlari da sokecegim. Video olarak nasıl bir video istiyosunuz, kasanin arkasini mi cekeyim USB kismini?

Hocam Ethernet ile bagliyim ReSize BAR ve above 4G decoding acik onun disinda blueetothun cubuklari takili onlarida sokucem video olarak nasıl bir video istiyosunuz kasanin arkasini mi cekeyim USB kismini?

Sorunu göstermenizi talep ediyorum. Shutter ve drop olan kısmı yakalayıp iletin. Ek olarak USB portlarını değiştirin. Bunları yazdıkça AM5 nefretim artıyor.

Sorunu göstermenizi talep ediyorum. Shutter ve drop olan kısmı yakalayıp iletin. Ek olarak USB portlarını değiştirin. Bunları yazdıkça AM5 nefretim artıyor.
Başka mouse varsa deneyin.

Başka mouse varsa deneyin.

Tamamdir hocam birazdan video kaydedip ileteceğim. Onun disinda farkli mouse yok ama kulakligi kablosuz kullanmak yerine kablolu deneyebilirim belki bir faydasi olur. AM5 zaten nefret etsinler diye cikarmislar galiba.

Tamamdir hocam birazdan video kaydedip ileteceğim onun disinda farkli mouse yok ama kulakligi kablosuz kullanmak yerine kablolu deneyebilirim belki bir faydasi olur. AM5 zaten nefret etsinler diye cikarmislar galiba.

Kulaklığı direkt sökün. Kulanmadan test edin portlar ile bağlantısında iptal edin. Cihazı da kapatın.