@lowkey99 PUBG'yi DirectX 11 oynaman lazım ve her haritada birer kez oynadıktan sonra takılamalar epey azalır, yeni sürücü kurduğunda yine her haritaya ilk girişinde çok fazla drop yersin. Fortnite için de görüntü oluşturma modunu performans yapmadığın sürece droplar kaçınılmaz, 5070 Ti ile ben de yiyorum, 4080 kullanan arkadaşım da yiyor ve 5090 ile test yapanlar da yiyor performans modu olmadığı sürece. Valorant için eğer anakartında iki adet LAN girişi varsa kullanmadığını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp öyle dene, hiçbirini kullanmıyorsan ikisini de kapat. PUBG'de bu arada illa ki drop yiyeceksin; 5080 kullananlar da yiyor ve ben de yine yiyorum ama dediğim gibi fazla driver değiştirmezsen her haritaya bir kere girdiğinde ikinciye daha az drop yersin. Driver değiştiğinde shader önbelleği komple gidiyor çünkü. FiveM de yine kendisi sıkıntılı, herkes drop yiyor. CS2 de son güncellemelerle bozuldu, düzelecektir illa. Ben olsam sistemde sorun aramakla kafayı yemezdim bu durumda.