Bu işlemcinin 9950X ile güç farkı yüzde kaçtır, çok fark olur mu? Henüz elime ulaşmadı. ASUS X870P anakart ile ısınma sorunu yaşar mıyım mosfetlerinde?
Anakart ile ısınma sorunu yaşamanızdan daha çok kullandığınız soğutucunun ne kadar iyi olduğu önemli. Şu anda sisteminizde kullandığınız soğutucunun yeterli olacağını düşünmüyorum. Sadece meraktan soruyorum bu işlemciyi neden tercih ettiniz?
9950X normal bir çift CCD'li iş işlemcisi.
9950X3D oyun işlemcisi olmaya çalışan ancak yapısı yüzünden beceremeyen bir işlemci.
9950X3D2, 9800X3D performansına dip dibe gitmesi hedeflenen bir işlemci. Şov amaçlı çıktığından fiyat-performans oranı yerlerde.
Anakart ile ısınma sorunu yaşamanızdan daha çok kullandığınız soğutucunun ne kadar iyi olduğu önemli. Şu anda sisteminizde kullandığınız soğutucunun yeterli olacağını düşünmüyorum. Sadece meraktan soruyorum bu işlemciyi neden tercih ettiniz?