İç yapısı PF1'e benzer olduğunu söyleyen olmuş.

O söyleyen kişi @Andar Han zaten ve o konuda ben de varım. Üreticisi SANR.

Ayrıca okudupum forum gönderilerinde kaliteli olduğunu okudum.

Bir bizim konuya bakın, verdiğimiz teknik detaylar. Üstüne kanıtları ile beraber. Bir de diğer forumdakine bakın. Havadan söylem ile havadan olmayan söylem arasında fark var. Kaliteli bir model doğru ama en kalitelisi demek fazla iddiali bir cümle.

Bir bizim konuya bakın, verdiğimiz teknik detaylar. Üstüne kanıtları ile beraber. Bir de diğer forumdakine bakın. Havadan söylem ile havadan olmayan söylem arasında fark var. Kaliteli bir model doğru ama en kalitelisi demek fazla iddiali bir cümle.
En kalitesi olduğunu söylemedim.

Rijintek en iyi PSU üreticilerinden biridir. @Caner Uncu hocam en iyi PSU üreticilerinden birisi değil mi?
Düzeltme: Raijintek bir üretici değildir. @Oreki Bey'in dedikleri üzerine PSU ürettiren bir firmadır.
Kaldı ki Raijintek PSU üreticisi değildir, ürettirir.

Düzelttim. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Cratos'un fiyatı epeydir iyi, tükenmeden alınması taraftarıyım ben de. HX750'nin fiyatı da iyiymiş. Dönüştürücü ile kullanılır kartın içinden çıkan.
HX750 modeli pahalı değil mi?

Kalitesine göre değil. Cratos'a göre daha üstün bir model ve elde daha detaylı bilgiler mevcut. Eldeki bilgilere göre böyle elbette. Birisi native 12VHPWR çıkışı sunuyor, 850W kapasitesi var ve daha ucuz. İkisi de tercih edilebilir sistemine göre.

Özetle birisi daha kaliteli, diğeri daha fazla feature sunuyor.

Düzelttim. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Rica ederim.

Kalitesine göre değil. Cratos'a göre daha üstün bir model ve elde daha detaylı bilgiler mevcut. Eldeki bilgilere göre böyle elbette. Birisi native 12VHPWR çıkışı sunuyor, 850W kapasitesi var ve daha ucuz. İkisi de tercih edilebilir sistemine göre.

Özetle birisi daha kaliteli, diğeri daha fazla feature sunuyor.

Rica ederim.
PSU alacağım zaman size soracağım.