MAH0A
Uzman
Şuan testleri yapmaya başladım, bu akşam olmasa da yarın sonuçları paylaşmaya çabalayağım. 3 adet oyun testi yapacağım. Biri işlemci odaklı, biri hem işlemci hem GPU odaklı, biri de GPU odaklı olacak. Bu bağlamda seçtiğim oyunlar sırasıyla Counter-Strike 2, Bannerlord ve Cyberpunk 2077 oldu.Çok iyi düşünmüşsün, böyle bir şeye gerçekten gerek var. @Yakuza da o konuda yardımcı oldu, teşekkürlerimi sunuyorum. Rehberinizde DDR5 Rehberi'ni kaynak göstermeyi unutmayın. Olabildiğince ilgi ve alakayı bu yöne doğru kaydırmamız lazım. İnsanlar doğru bilgiye hasret kalmış.Cehalet perdesi artık aralandı, gerçekler gün yüzüne çıktı.
Ayrıca bu ana rehber kapsamında da sonuçları ayreten paylaşmanı isterim, çok değerli ve önemli olacaktır.
CS2 de grafik ayarları oyunun yapısından ötürü rekabetçi olarak özel olarak ayarlı.
Bannerlord her şey en yüksek ve özel ayarlarda da her şey en yüksek ve sınırsız olarak seçim yapacağım.
Cyberpunk 2077 de ise Path Tracing ile ve her şey ultra ayarlar seçili olarak testi gerçekleştireceğim. Path Tracing sırasında DLAA açmayı planlıyorum ki tamamen GPU ya yüklenebilelim.
Herbirini 3-4 kez test yapacağım ki ilk sonuçlar her zaman doğruyu sunmuyor. Hem ayarların fotoğrafları, hem sonuçların fotoğrafları, hem de yaklaşık olarak aynı sahnede Afterburner raporuna ait bir fotoğraf paylaşımı yapmayı planlıyorum.
Tüm testlere başlamadan önce sistemin mevcut durumunu Afterburner ve Zentimings üzerinden fotoğraflıyorum.
Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Haftalarca uğraşmaya değmiş mi hep beraber göreceğiz.
@Ayhan Dönmez @ggbye
@Ayhan Dönmez testler tamamlandı hocam. Muhtemelen yarın sonuçları paylaşacağım. Umarız birkaç insana dokunabiliriz.
Son düzenleme: