KS KS U UmutEros Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 23 8 Mayıs 2026 #171 Bu ayarları kayıt edelim mi şimdi açılmazsa eğer PC RAM ayarları da gidecek sıfırlarsak BIOS'u.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 8 Mayıs 2026 #172 UmutEros dedi: Bu ayarları kayıt edelim mi şimdi açılmazsa eğer PC RAM ayarları da gidecek sıfırlarsak BIOS'u. Genişletmek için tıkla... Kaydedin Profile 1 olarak, sonrasında Save & Exit yapın. Boot ettikten sonra A2-B2 iletin. Özet ekranı iletin Boot öncesi beliren.
UmutEros dedi: Bu ayarları kayıt edelim mi şimdi açılmazsa eğer PC RAM ayarları da gidecek sıfırlarsak BIOS'u. Genişletmek için tıkla... Kaydedin Profile 1 olarak, sonrasında Save & Exit yapın. Boot ettikten sonra A2-B2 iletin. Özet ekranı iletin Boot öncesi beliren.
KS KS U UmutEros Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 23 8 Mayıs 2026 #173 Ayhan Dönmez dedi: Kaydedin Profile 1 olarak, sonrasında Save & Exit yapın. Boot ettikten sonra A2-B2 iletin. Özet ekranı iletin Boot öncesi beliren. Genişletmek için tıkla... Boot etim açıldı a2 b2 ne
Ayhan Dönmez dedi: Kaydedin Profile 1 olarak, sonrasında Save & Exit yapın. Boot ettikten sonra A2-B2 iletin. Özet ekranı iletin Boot öncesi beliren. Genişletmek için tıkla... Boot etim açıldı a2 b2 ne
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 8 Mayıs 2026 #174 UmutEros dedi: Boot etim açıldı a2 b2 ne Genişletmek için tıkla... ZenTimings'ten programın alt kısmından A1-B1 seçerek 2 ayrı görsel iletin.
UmutEros dedi: Boot etim açıldı a2 b2 ne Genişletmek için tıkla... ZenTimings'ten programın alt kısmından A1-B1 seçerek 2 ayrı görsel iletin.
KS KS U UmutEros Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 23 8 Mayıs 2026 #175 Ayhan Dönmez dedi: ZenTimings'ten programın alt kısmından A1-B1 seçerek 2 ayrı görsel iletin. Genişletmek için tıkla... Bir saniye FACEIT indirdim hile koruması izn vermiyor onu kaldırim.
Ayhan Dönmez dedi: ZenTimings'ten programın alt kısmından A1-B1 seçerek 2 ayrı görsel iletin. Genişletmek için tıkla... Bir saniye FACEIT indirdim hile koruması izn vermiyor onu kaldırim.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 8 Mayıs 2026 #176 UmutEros dedi: Bir saniye FACEIT indirdim hile koruması izn vermiyor onu kaldırim. Genişletmek için tıkla... FACEIT, LoL, Valorant, CS, Vanguard silinmesi lazım. PawnIO kurulması gerekiyor bir de.
UmutEros dedi: Bir saniye FACEIT indirdim hile koruması izn vermiyor onu kaldırim. Genişletmek için tıkla... FACEIT, LoL, Valorant, CS, Vanguard silinmesi lazım. PawnIO kurulması gerekiyor bir de.
KS KS U UmutEros Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 23 8 Mayıs 2026 #177 Ayhan Dönmez dedi: FACEIT, LoL, Valorant, CS, Vanguard silinmesi lazım. PawnIO kurulması gerekiyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sildim Dosya Ekleri image.webp 3,8 MB · Görüntüleme: 15 image.webp 3,9 MB · Görüntüleme: 16
Ayhan Dönmez dedi: FACEIT, LoL, Valorant, CS, Vanguard silinmesi lazım. PawnIO kurulması gerekiyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sildim
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 8 Mayıs 2026 #178 UmutEros dedi: Sildim Genişletmek için tıkla... PBO aktif olup olmadığından şüpheliyim. RAM Test Pro açıp 5 dakika sonra sıcaklıkları iletir misin?
UmutEros dedi: Sildim Genişletmek için tıkla... PBO aktif olup olmadığından şüpheliyim. RAM Test Pro açıp 5 dakika sonra sıcaklıkları iletir misin?
KS KS U UmutEros Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 23 8 Mayıs 2026 #179 UmutEros dedi: Sildim. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Ayhan Dönmez dedi: PBO aktif olup olmadığından şüpheliyim. RAM test Pro açıp 5 dakika sonra sıcaklıkları iletir misin? Genişletmek için tıkla... Bir daha bakacağım ayarlar duruyor mu?
UmutEros dedi: Sildim. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Ayhan Dönmez dedi: PBO aktif olup olmadığından şüpheliyim. RAM test Pro açıp 5 dakika sonra sıcaklıkları iletir misin? Genişletmek için tıkla... Bir daha bakacağım ayarlar duruyor mu?
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 8 Mayıs 2026 #180 UmutEros dedi: Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Genişletmek için tıkla... İkisine de girer. Undervolt işlemi. UmutEros dedi: Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Bir daha bakacağım ayarlar duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Memory Cleaner ile bellek temizliği yapın. Sonrasında RAM Test Pro'dan Auto basın, 1-90 yapıp Start verin. HWiNFO'dan iletin 5 dakika sonra.
UmutEros dedi: Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Genişletmek için tıkla... İkisine de girer. Undervolt işlemi. UmutEros dedi: Şimdi bu işlem undervoltage mı OC mıydı? Bir daha bakacağım ayarlar duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Memory Cleaner ile bellek temizliği yapın. Sonrasında RAM Test Pro'dan Auto basın, 1-90 yapıp Start verin. HWiNFO'dan iletin 5 dakika sonra.