Böyle dene. Yuvarlak içine aldığım kısma tıkla, Power Limit 90 ve Temp Limit 80 ayarla. Memory +500, Core +100 ver. Sonra bu profili kaydet, oyunlarda dene. Programın üst kısmında bulunan ayarlar kısmına tıkla, oradan fan profili belirle kendine. Windows açılışında uygulamasını istersen profili kaydet ve sağ üstteki Windows simgesine tıkla.
Doğru, bunu kaydedin. Oyunlarda denersin, Afterburner Overlay'den takip edin değerleri. Buna uygun bir fan eğrisi belirle programdan, ayarlar kısmında mevcut.
Doğru, bunu kaydedin. Oyunlarda denersin, Afterburner Overlay'den takip edin değerleri. Buna uygun bir fan eğrisi belirle programdan, ayarlar kısmında mevcut.
Şey diyeceğim, ben bunu açıp baktım da çok FPS fark etmiyor. Kapatıp da baktım, bir de oyun içinde aynı FPS. Dediğin fan ayarını yaptım, uygula derken böyle diyor.
Firmware kontrolü 3 kere eğri belirler, diyor. 4 tane seçme, oradan attığım şekilde benzet sadece. Bunun amacı FPS değil, sıcaklıkları kısmak. Yazın işine yarar, dediğim şekilde dursun. Stok soğutucuyu da attığım modelle değiştir, sıkıntın kalmaz.
Firmware kontrolü 3 kere eğri belirler, diyor. 4 tane seçme, oradan attığım şekilde benzet sadece. Bunun amacı FPS değil, sıcaklıkları kısmak. Yazın işine yarar, dediğim şekilde dursun. Stok soğutucuyu da attığım modelle değiştir, sıkıntın kalmaz.